Haemme LAKIMIESTÄ toimimaan opetukseen ja opiskeluun liittyvissä lakimiestehtävissä.

Lakimiehen tehtävässä tuet erityisesti opetuksen ja opiskelijoiden tukeen keskittyviä opintopalveluita hallintoasioiden käsittelyyn ja päätöksentekoon, oikeusturvamenettelyihin ja neuvontapalveluiden toteuttamiseen liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Vastaat yliopiston oikeusturvalautakunnan asioiden valmistelusta ja toimit lautakunnan esittelijänä ja sihteerinä. Tehtävässä pääset ratkomaan monipuolisia julkisoikeudellisia ja tietosuojaan liittyviä kysymyksiä ja kehittämään yliopiston toimintaa. Seuraat alan lainsäädännön kehittymistä ja tuet säädösten toimeenpanoa yliopistolla. Teet opintoasioiden oikeudellisiin kysymyksiin liittyvää yhteistyötä myös kansallisesti eri verkostoissa. Osallistut henkilöstön kouluttamiseen ja ohjeistamiseen. Työskentelet yleishallinnosta käsin, mutta teet työtäsi tiiviissä yhteistyössä yliopiston muiden lakimiesten kanssa, jotka toimivat myös toistensa sijaisina.

Sinusta

Odotamme sinulta juristin koulutuksen lisäksi kokemusta hallinto-oikeuden ja muun julkisoikeuden peruskysymysten, kuten hallintomenettelyn, hallintolainkäytön ja julkisuuslainsäädännön soveltamisesta käytännössä. Arvostamme myös korkeakoululainsäädännön, tietosuojalainsäädännön ja tekijänoikeuksien tuntemusta.

Tehtävä edellyttää joustavaa ja asiakaspalvelulähtöistä työotetta sekä ratkaisukeskeistä toimintatapaa. Lisäksi tarvitset kykyä itsenäiseen toimintaan ja päätöksentekoon, kykyä työskennellä verkostossa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työkielinäsi käytät sujuvasti suomea, ruotsia ja englantia.

Miksi meille?

Lakimiehen tehtävässä pääset vastuulliseen rooliin, joka tarjoaa sinulle mielenkiintoiset työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittää ja laajentaa ammattiosaamistasi monipuolisessa toimintaympäristössämme. Tueksi työhösi saat ammattitaitoisen, innostuneen ja energisen asiantuntijaorganisaatiomme ja muut yliopiston resurssit. Huolehdimme hyvinvoinnistasi ja arkesi toimivuudesta mm. joustavien työaikojen sekä edullisten ja monipuolisten Unisportin liikuntapalveluiden avulla.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä hakemuksesi tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä viimeistään 28.8.2019 mennessä. Yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalin kautta.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja se täytetään 6 kuukauden koeajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa lakimies Laura Karppinen (p. 02941 40855, laura.j.karppinen@helsinki.fi).

#helsinkiunicareers

Helsingin yliopisto on vahva vaikuttaja Suomessa ja maailmalla. Ratkomme ongelmia, jotka koskettavat
meistä jokaista. Etsimme vastauksia ilmastonmuutokseen, ravinnon riittävyyteen, kaupungistumiseen,
Itämeren suojeluun ja moneen muuhun monitieteiseen kysymykseen. Haluamme jakaa osaamistamme
ja vaikuttaa koko maailman parhaaksi – yhdessä!

Helsingin yliopiston yleishallinto toimii osana yliopistopalveluja ja vastaa päätöksenteon tukipalveluista, yliopiston hankintatoimen ja turvallisuuden kehittämisestä ja seurannasta, asiakirjahallinnosta ja arkistotoimesta sekä sihteeri- ja toimistopalveluista.

Haku päättyy

28.08.2019 23:59 EEST