Lääketieteellinen tiedekunta edistää korkeatasoista tieteellistä tutkimusta ja vastaa tutkimukseen perustuvasta lääketieteen ja hammaslääketieteen, psykologian ja logopedian perusopetuksesta ja jatkokoulutuksesta sekä englanninkielisestä Transmed-maisterikoulutusohjelmasta. Opetus- ja tutkimustoiminnan ohella tiedekunta toimii myös terveydenhuollon alan merkittävänä asiantuntijaorganisaationa ja osallistuu alan eettiseen keskusteluun. Tiedekunnan päämääränä on yltää tutkimuksessa maailman parhaiden lääketieteellisten tiedekuntien tasolle ja vakiinnuttaa ja vahvistaa asemaansa lääketieteellisen opetuksen huippuyksikkönä.

Helsingin yliopiston lääketieteellinen tiedekunta muodostaa yhdessä Helsingin yliopistollisen keskussairaalan (HUS/HYKS) ja Suomen Molekyylilääketieteen instituutin (FIMM) kanssa Akateemisen lääketiedekeskus Helsingin (AMCH). Tämä lääketieteen yksikkö on menestynyt erittäin hyvin kansainvälisissä arvioissa lukeutumalla Euroopan 10 ja maailman 50 parhaan lääketiedekampuksen joukkoon.

Helsingin yliopiston lääketieteellinen tiedekunta hakee

LABORATORIOTEKNIKKOA
määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2020 asti. Työ alkaa 1.9.2018 tai sopimuksen mukaan.

Biomedicum Imaging Unit (BIU, Meilahti) ja Light Microscopy Unit (LMU, Viikki) ovat yliopiston palveluyksiköitä, jotka tarjoavat valomikroskopian tekniikoita käyttäjille, ylläpitävät tähän liittyvää laitteistoa ja avustavat käyttäjiä kuvantamiseen liittyvissä asioissa näytteen valmistuksesta itse mikroskopointiin ja kuvien analysointiin. Yksiköt palvelevat yli 400 käyttäjää vuosittain.

Laboratorioteknikon pääasiallisiin tehtäviin kuuluu BIU ja LMU yksiköiden yhteisten toimintojen organisointi, sisältäen esimerkiksi laskutusta, nettisivujen päivitystä ja uuden varausjärjestelmän käyttöönottoa. Lisäksi laboratorioteknikko osallistuu yksiköiden käyttäjien avustamiseen heidän kuvantamisprojekteissaan. Henkilön odotetaan liikkuvan joustavasti Meilahden ja Viikin kampusten välillä tehtävien vaatimalla tavalla.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa, hyvää organisaatiokykyä ja tietoteknistä kokemusta. Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus mikroskopiasta ja tietotekniikasta katsotaan eduksi.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön tehtävien vaativuuskehikon tasoon 7. Tehtävän täytössä käytetään koeaikaa.

Hakemukseen pyydetään liittämään yhtenä pdf-tiedostona:
-hakukirje (max 1 sivu)
-ansioluettelo (max 2 sivua)
-ja kahden suosittelijan yhteystiedot.

Lisätietoa tehtävästä antavat Elina Ikonen (elina.ikonen(at)helsinki.fi) ja Maria Vartiainen (maria.vartiainen(at)helsinki.fi).

Hakemus jätetään liitteineen Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae paikkaa -linkistä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalin kautta.

Hakuaika päättyy 10.8.2018.

Haku päättyy

10.08.2018 23:59 EEST