Helsingin yliopisto tarjoaa tutkimuksen, opetuksen ja opiskelun tueksi yliopistopalveluiden kokonaisuuden, jonka muodostavat henkilöstöpalvelut, opetus- ja opiskelijapalvelut, talouspalvelut, tutkimuspalvelut, viestintä ja yhteiskuntasuhteiden palvelut ja yleishallinnon palvelut. Yliopistopalveluissa työskentelee yhteensä noin 900 ammattilasta kampuksille sijoittuvissa lähipalveluissa ja lähipalveluita tukevissa yliopistotason palveluissa.

Opetus -ja opiskelijapalvelut osana yliopistopalveluja vastaa koulutusohjelmien ja opetuksen suunnittelupalveluista, opetus- ja oppimisympäristön palveluista, opetusteknologiapalveluista sekä hakijapalveluista.

KOULUTUSSUUNNITTELIJA, 3.9.2018-31.12.2019

Koulutussuunnittelijana työskentelet koulutusohjelmien ja opetuksen suunnittelupalveluiden lähipalvelutiimissä. Tehtävä sijoittuu Metsätalon lähipalvelutiimiin, joka palvelee humanistisen ja teologisen tiedekunnan koulutusohjelmia sekä Kielikeskusta.

Koulutussuunnittelijan työ keskittyy erityisesti teologisen tiedekunnan uuden koulutusavauksen, islamilaisen teologian, suunnittelu- ja koordinointitehtäviin. Koulutus tulee toimimaan tiiviissä yhteistyössä humanistisen tiedekunnan kanssa. Perustehtävänäsi on huolehtia uuden koulutuksen suunnittelusta (yhdessä akateemisen henkilökunnan kanssa), opetussuunnitelmatyön prosessista, opintohallinnosta sekä mahdollisista muista koulutuksen erityisistä tehtäväalueista.

Odotamme koulutussuunnittelijalta yliopistollisen koulutuksen ja erityisesti humanistis-teologisen alan hyvää tuntemusta. Eduksi katsotaan islamiin/uskontotieteeseen liittyvä akateeminen koulutus. Tehtävä vaatii hyviä organisointi-, projektinhallinta- ja tiimityötaitoja sekä kykyä rakentavaan yhteistyöhön kansainvälisessä toimintaympäristössä sekä aloitteellista kehittämisotetta. Tehtävässä tarvitaan hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa sekä kykyä työskennellä myös ruotsin kielellä.

Hyvän pohjan tehtävään antaa ylempi korkeakoulututkinto sekä aikaisempi kokemus erilaisista koulutussuunnittelun ja opintohallinnon tehtävistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen yliopiston sähköiseen järjestelmään 21.8.2018 mennessä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa.

Lisätietoja antaa Metsätalon lähipalveluiden opintoasiainpäällikkö Johanna Harju, johanna.harju@helsinki.fi ja puh +358 2941 24038 (puhelimitse 14.8. klo 10-11 ja 17.8. klo 12-13).

Haku päättyy

21.08.2018 23:59 EEST