Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaista tutkimusyliopistoista. Henkilöstömme kokonaismäärä on 7 900 ja meillä opiskelee 36 500 tutkinto-opiskelijaa. Yliopistopalvelut auttavat kansainvälistä yhteisöämme keskittymään yliopiston ydintehtäviin: tutkimukseen, opetukseen, opiskeluun ja yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen.

Opetus- ja opiskelijapalvelut toimii osana yliopistopalveluja ja vastaa koulutusohjelmien ja opetuksen suunnittelupalveluista, opetus- ja oppimisympäristön palveluista, opetusteknologiapalveluista sekä hakijapalveluista. Käytännössä toimintaa hoidetaan sekä lähipalveluissa kampuksilla, että yliopistotason palveluina.

Etsimme opetus- ja opiskelijapalveluihin KOULUTUSSUUNNITTELIJAA.
määräaikaiseen tehtävään 29.9.2019 asti.

Koulutussuunnittelijana työskentelet koulutusohjelmien ja opetuksen suunnittelupalveluiden lähipalvelutiimissä. Perustehtävänäsi on huolehtia vastuullasi olevien koulutusohjelmien tai vastaavien koulutusten opintohallinnosta, opetussuunnitelmatyön prosessista sekä mahdollisista muista koulutuksen erityisistä tehtäväalueista.

Tehtävä sijoittuu Kruununhaan lähipalvelutiimiin, joka palvelee oikeustieteellisen ja valtiotieteellisen tiedekunnan sekä Svenska social- och kommunalhögskolanin koulutusohjelmia.

Tehtäväsi koulutussuunnittelijana painottuu erityisesti valtiotieteellisen tiedekunnan sosiaalitieteiden kandiohjelman koulutussuunnittelutehtäviin ja opintohallinnon järjestelmiin liittyviin tehtäviin. Vastuualue tarkentuu rekrytointiprosessin myötä. Lisäksi osallistut koulutusohjelmien laadunhallintaan ja tiedontuotantoon sekä koulutusohjelmien opetuksen kehittämisen tukeen.

Odotamme sinulta kykyä organisoida ja koordinoida koulutusohjelmien sisäistä yhteistyötä. Tehtävä vaatii yhteistyökykyä ja sosiaalisia taitoja ja se perustuu vuorovaikutukseen koulutusohjelmien kannalta olennaisten sidosryhmien kanssa, joihin lukeutuu sekä yliopiston sisäisiä toimijoita, että ulkopuolisia yhteistyökumppaneita ja verkostoja. Lisäksi sinulla tulisi olla vahvaa tietoteknistä osaamista sekä intoa käyttää ja omaksua erilaisia opintohallinnon tietojärjestelmiä.

Toivomme koulutussuunnittelijalta ylempää korkeakoulututkintoa ja aikaisempaa kokemusta vastaavista koulutussuunnittelun ja opintohallinnon tehtävistä sekä hyviä viestintä- ja tietoteknisiä valmiuksia. Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen kielen taitoa ja kykyä työskennellä sujuvasti myös englannin ja ruotsin kielellä. Tehtävässä menestymistä edesauttavat valmius itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot.

Meillä sinua odottavat monipuoliset ja haastavat tehtävät suomen suurimmassa yliopistossa. Tueksi työhösi saat motivoituneen ja ammattitaitoisen työyhteisön. Tämän lisäksi tarjoamme mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen, joustavat työajat, kattavan työterveyshuollon ja edulliset ja monipuoliset liikuntapalvelut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi 21.5.2018 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä. Hakemukseen liitetään ansioluettelo (CV). Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa opintoasiainpäällikkö Mikko Vanhanen, mikko.vanhanen@helsinki.fi, 02941 24806, perjantaina 11.5. klo 12.00-14.00 ja torstaina 17.5. klo 9.00-10.00.

Haku päättyy

21.05.2018 23:59 EEST