Helsingin yliopisto tarjoaa tutkimuksen, opetuksen ja opiskelun tueksi yliopistopalveluiden kokonaisuuden, jonka muodostavat henkilöstöpalvelut, opetus- ja opiskelijapalvelut, talouspalvelut, tutkimuspalvelut, viestintä ja yhteiskuntasuhteiden palvelut ja yleishallinnon palvelut. Yliopistopalveluissa työskentelevät ammattilaiset sijoittuvat kampuksien lähipalveluihin ja lähipalveluita tukeviin yliopistotason palveluihin.

Opetus- ja opiskelijapalvelut osana yliopistopalveluja vastaa koulutusohjelmien ja opetuksen suunnittelupalveluista, opetus- ja oppimisympäristön palveluista, opetusteknologiapalveluista sekä hakijapalveluista.

Etsimme nyt KOULUTUSSUUNNITTELIJAA Porthanian lähipalvelutiimiin

Koulutussuunnittelijana vastaat oikeustieteellisen tiedekunnan ja Kielikeskuksen koulutussuunnittelusta ja opintoneuvonnasta sekä Avoimen yliopiston opintoneuvonnasta. Tehtävässä työskentelet koulutusohjelmien ja opetuksen suunnittelupalveluiden lähipalvelutiimissä. Perustehtävänäsi on huolehtia vastuullasi olevan koulutusohjelman (oikeusnotaarin koulutusohjelma) opintohallinnosta, opetussuunnitelma- ja opetusohjelmatyön prosesseista sekä mahdollisista muista koulutuksen tehtäväalueista. Lisäksi osallistut muun muassa koulutusohjelmien laadunhallintaan, uusien opiskelijoiden orienaatioon, opiskelija- ja opettajaviestintään, sekä koulutusohjelmien opetuksen kehittämisen tukeen. Tehtävään kuuluu myös opiskelijoiden ohjausta.

Sinusta

Pidät työskentelystä tietoteknisten järjestelmien parissa ja hallitset laajoja asiakokonaisuuksia. Sinulla on yliopistollisen koulutuksen ja opintohallinnon tuntemus sekä soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Olet organisointitaitoinen, hoidat työtehtäviä oma-aloitteisesti ja vastuullisesti, omaat hyvät tiimityötaidot sekä kykyä rakentavaan yhteistyöhön. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset erinomaista suomen sekä hyvää ruotsin ja englannin kirjallista ja suullista viestintätaitoa.

Miksi meille?

Työ tarjoaa korkeakoulusektorista kiinnostuneelle mahdollisuuden kartuttaa osaamistaan opintohallinnon monipuolisista työtehtävistä. Meillä sinua odottaa mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät osaavaassa ja innostuneessa asiantuntijajoukossa. Tehtävä on sijaisuus 31.12.2020 saakka ja toivomme, että voit aloittaa 2.12.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä 20.11.2019 mennessä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa.

Lisätietoja antaa Porthanian lähipalveluiden opintoasiainpäällikkö Johanna Harju, johanna.harju@helsinki.fi ja puh +358 2941 24038 (puhelimitse 12.11. klo 15-16 sekä 19.11. klo 9-10. Haastattelut järjestetään viikon 47 lopussa ja viikon 48 alussa.

Haku päättyy

20.11.2019 23:59 EET