Avoin yliopisto (www.helsinki.fi/avoin) on Helsingin yliopiston erillinen laitos, jonka tehtävänä on vastata avoimen yliopisto-opetuksen periaatteiden mukaan järjestettävästä yleissivistävästä ja tutkimukseen perustuvasta yliopistotasoisesta opetuksesta. Avoimessa yliopistossa opiskelee vuosittain noin 40 000 opiskelijaa ja päätoimista henkilöstöä on noin 50. Avoin yliopisto on etäopetuksen edelläkävijä, ja suuri osa opetuksesta järjestetään verkko-opintoina.

Etsimme joukkoomme KOULUTUSASIANTUNTIJAA 1.10.2020 - 31.12.2021

Koulutusasiantuntijan perustehtävänä on huolehtia vastuullaan olevien opintojen opetussuunnitelmatyön prosessista ja kehittää opintojen pedagogisia ratkaisuja yhteistyössä opettajien ja yliopiston eri yksiköiden kanssa. Opetuksen avaaminen jatkuvan oppimisen hengessä laajentaa avoimen yliopiston opintotarjontaa ja tarvitsemme joukkoomme lisää osaajia.

Sinusta

Odotamme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, yliopistollisen koulutuksen tuntemusta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti, mutta sinulla on myös hyvät yhteistyötaidot. Tarvitset työssäsi kehittämisorientaatiota, ongelmanratkaisutaitoa ja kykyä omaksua asioita nopeasti. Toimit joustavasti, tehokkaasti ja ilmapiiriä vahvistavasti vaihtelevissa ja usein kiireellisissä työtehtävissä.

Toivomme, että sinulla on jo työkokemuksella hankittua osaamista suunnittelu- ja kehittämistehtävistä sekä kokemusta verkko-opetuksen ja oppimisympäristöjen kehittämisestä.

Miksi meille?

Avoin yliopisto tekee merkityksellistä työtä koulutuksen ja oppimisen edistämiseksi: Se järjestää Helsingin yliopiston opintoja kaikille niistä kiinnostuneille ja avaa erilaisille ihmisille sopivia reittejä opiskeluun, työuralle ja elämässä eteenpäin. Koulutusasiantuntijana pääset suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan opintoja yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Voit vaikuttaa työsi sisältöön ja kehittää omaa osaamistasi osana työtäsi. Tuemme hyvinvointiasi ja arkesi sujuvuutta muun muassa joustavien työaikojen, opiskelumahdollisuuksien sekä Unisportin edullisten ja monipuolisten liikuntapalveluiden avulla. Tule kanssamme tekemään töitä maailman ja ihmisten parhaaksi – yhdessä! Oppiminen tekee hyvää ja tiede kuuluu kaikille.

Kiinnostuitko?

Odotamme hakemustasi rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä viimeistään 27.9.2020. Haluamme täyttää tehtävän mahdollisimman pian ja haastattelemme sopivia hakijoita joustavasti jo hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseesi ansioluettelo (CV) pdf-muodossa. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalissa (https://saphr.it.helsinki.fi/irj/portal).

Tehtävän palkkaus asettuu 2.900–3.400 euroon kuukaudessa osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen. Palkkaamme tehtävään kuuden kuukauden koeajalla.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi: koulutuspäällikkö Minna Herno, minna.herno@helsinki.fi ja koulutuspäällikkö Jenni Krapu, jenni.krapu@helsinki.fi. Rekrytointiprosessista lisätietoja antaa henkilöstöasiantuntija Pirkko Tikkanen, hr-erla@helsinki.fi.

Helsingin yliopisto – Maailman parhaiden joukossa! Vuonna 1640 perustettu Helsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden monitieteisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Se on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja 15 muulla paikkakunnalla Suomessa. Korkeatasoinen tutkimus luo uutta tietoa, jolla koulutetaan eri aloille monipuolisia asiantuntijoita ja jota hyödynnetään yhteiskunnallisessa päätöksenteossa ja elinkeinoelämässä.

#helsinkiunicareers

Haku päättyy

27.09.2020 23:59 EEST