Helsingin yliopiston kirjasto hakee

KORKEAKOULUHARJOITTELIJAA

kolmen (3) kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen syksylle 2020. Tarkempi aloitusajankohta sovitaan erikseen harjoittelijan toiveen mukaan.

Helsingin yliopiston kirjasto (www.helsinki.fi/kirjasto) on Suomen suurin monialainen yliopistokirjasto. Kirjastossa työskentelee 160 henkilöä erilaisissa tehtävissä. Kirjasto on yliopiston erillinen laitos, joka toimii neljällä kampuksella ja verkossa. Kirjaston toiminta jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen: tutkimuksen, oppimisen ja saatavuuden palveluihin.

Korkeakouluharjoittelijana tehtäviin kuuluvat Helsingin yliopiston kirjaston asiakaspalvelu sekä tutustuminen kattavasti kirjaston toimintaan kaikissa kolmessa palvelukokonaisuudessa kaikilla neljällä kampuksellamme. Harjoittelija osallistuu myös johonkin kirjaston kehittämistehtävään. Tarkemmat työtehtävät määritellään harjoittelijan osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan.

Harjoittelijalta odotamme kirjasto- ja informaatioalan korkeakouluopintoja, hyviä viestintä- ja yhteistyötaitoja, sekä vastuullista suhtautumista työhön. Harjoitteluun sisältyy myös itsenäisesti suoritettavia töitä.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus kirjasto- ja informaatioalan tehtävistä sekä oppilaitoksen myöntämä harjoittelutuki.

Työssä tarvitaan erinomaista suomen kielen sekä hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa sekä tieto- ja viestintätekniikan hallintaa. Arvostamme avointa ja asiakaslähtöistä asennetta työhön.

Harjoittelijan palkka on 1236 €/kk. Työpiste sijaitsee Helsingin keskustan ytimessä.

Kiinnostuitko?

Tutustu toimintaamme verkkosivuillamme, ja kerro hakemuksessasi mitä osaat ja mitä erityisesti haluaisit oppia. Liitä hakemuksesi mukaan ansioluettelosi sekä linkitä mahdolliset työnäytteet.

Lisätietoa harjoittelusta antaa mielellään tietoasiantuntija Anne Kakkonen, anne.kakkonen@helsinki.fi, 050 318 5557.

Lisätietoja rekrytointiprosessista saat henkilöstöasiantuntija Margit Wikströmiltä, margit.wikstrom(at)helsinki.fi.

Jätä hakemuksesi oheisen ”hae työpaikkaa” linkin kautta. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa. Hakuaika tehtävään päättyy 2.3.2020.

Haku päättyy

02.03.2020 23:59 EET