Helsingin yliopisto – Maailman parhaiden joukossa!
Helsingin yliopisto on Helsingin yliopistokonsernin emoyhteisö. Helsingin yliopistokonsernin tavoitteena on tukea Helsingin yliopiston strategiaa, toimintaa ja vakautta sekä luoda edellytyksiä toiminnoille, joihin perus- ja täydentävä rahoitus ei anna mahdollisuuksia. Konserni vahvistaa yliopiston kykyä ja vapautta tehdä tiedettä, kokeilla ja vaikuttaa. Helsingin yliopistokonserniin kuuluvat Helsingin yliopisto emoyhteisönä, Helsingin yliopistokiinteistöt -konserni ja Helsingin yliopiston rahastot -konserni sekä Kumpulan liikuntahallisäätiö ja Helsingin yliopiston tiedesäätiö. Helsingin yliopiston rahastot -konserniin kuuluu kolme alakonsernia, joista kaksi tekee konsernitilinpäätöksen, 27 tytäryhtiötä ja 18 osakkuusyhtiötä. Näistä kiinteistöalalla toimii yksi alakonserni, 10 tytäryhtiöitä ja kahdeksan osakkuusyhtiötä. Helsingin yliopistokonsernin liikevaihto on 1 miljardi ja taseen loppusumma 1,7 miljardia.

Haemme Helsingin yliopistoon
KONSERNILAKIMIESTÄ

Konsernilakimies tukee juridisella asiantuntemuksellaan konsernin johtoa yhtiö- ja sopimusoikeuteen ja varallisuuden hoitoon liittyvissä asioissa. Konsernilakimies hoitaa monipuolisesti yliopistokonsernin yritysten ja omaisuuden sopimusasioita. Tehtäviin kuuluu mm. konsernin kiinteistöihin liittyvät sopimukset ja rekisteröinnit, spinout-yhtiöiden perustamiset, niihin liittyvät neuvottelut ja sopimukset sekä osakkuusyhtiöiden yhtiösopimukset. Konsernilakimies vastaa myös konsernin arvopaperivarojen hoitoon liittyvistä sopimuksista. Konsernilakimies työskentelee yliopiston kvestorin (talousjohtajan) alaisuudessa ja tekee yhteistyötä yliopistolakimiehen ja tutkimuspalveluiden lakimiestiimin kanssa.

Konsernilakimieheltä toivomme juristin koulutuksen lisäksi monipuolista kokemusta sopimusjuridiikasta. Tehtävässä tarvitaan joustavaa ja asiakaspalvelulähtöistä työotetta ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa. Tehtävässä tarvitaan myös erinomaista englannin kielen taitoa.

Tehtävään valittavalle tarjoamme aitiopaikan tutkimuslähtöisiin innovaatioihin ja mahdollisuuden nähdä kuinka keksinnöstä kasvaa yritys. Konsernilakimies saa itsenäisen toimenkuvan ja vastuullisen tehtävän toimia konsernijohdon tukena, mutta myös hyvän tiimin tuen. Tehtävä on määräaikainen 30.11.2018 saakka ja se täytetään neljän kuukauden koeajalla. Tehtävän palkkaus sijoittuu yliopistojen muun henkilöstön vaativuuskehikon tasolle 12.

Hae tehtävää yliopiston rekrytointijärjestelmän kautta Hae paikkaa -linkistä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja mahdollinen palkkatoiveesi. Yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa 14.10 saakka konsernilakimies Minna Kontro, 02941 23979, minna.kontro@helsinki.fi sekä kvestori Marjo Berglund, p. 0400 812 538, marjo.berglund@helsinki.fi ja hallintojohtaja Esa Hämäläinen, p. 02941 22212, admindirector@helsinki.fi.

Hae viimeistään 21.09.2017

Haku päättyy

torstai , syyskuu 21, 2017