Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta on Suomen ainoa eläinlääkärikoulutusta antava yksikkö. Tiedekunta vastaa eläinlääkäreiden peruskoulutuksesta, alan tutkimuksesta ja huolehtii tieteellisestä ja ammatillisesta jatko- ja täydennyskoulutuksesta.

Tiedekuntaan kuuluu tutkimus- ja opetussairaalana toimiva Yliopistollinen eläinsairaala. Se on Suomen ainoa kaikkien eläinlajien eläinsairaala ja eläinlääketieteellisen hoidon huippuyksikkö, joka toimii 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Eläinsairaalaan kuuluvat Pieneläinsairaala ja Hevossairaala toimivat Helsingin Viikissä ja Tuotantoeläinsairaala Mäntsälässä.
Katso lisätietoja https://www.helsinki.fi/fi/yliopistollinen-elainsairaala

Haemme nyt hevossairaalaan Viikkiin KLINIKKAELÄINTENHOITAJIEN KESÄLOMASIJAISIA SEKÄ VARSASITTEREITÄ eripituisiin työsuhteisiin ajalle 1.6-30.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Klinikkaeläintenhoitajien työtehtäviin kuuluu potilaiden hoitotyö ja eläinlääkärin avustaminen. Varsasittereiden työtehtäviin kuuluu erityisesti varsapotilaiden hoitotyö ja lisäksi muut avustavat tehtävät hevossairaalassa.

Hakijoilta toivotaan hevosten hoitoon liittyviä opintoja sekä kokemusta ja monipuolista osaamista alalta. Tehtäviä hoidetaan jaksotyössä, mikä pitää sisällään päivävuorojen lisäksi ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja.

Alan opiskelijoiden palkka määrittyy koulutuksen sekä alan työkokemuksen mukaan, klinikkaeläintenhoitajan ammattitutkinnon suorittaneiden palkka sijoittuu muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasolle 5. Varsasittereiden palkkaus alan harjoittelijoiden palkan mukaisesti. Kuukausipalkan lisäksi maksetaan Yliopistojen työehtosopimuksen mukaiset ilta-, yö- ja viikonloppukorvaukset.

Hakemus jätetään liitteineen Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae paikkaa – linkistä viimeistään 31.1.2021. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa.

Lisätietoja tehtävistä antaa hevossairaalan osastonhoitaja Jutta Mäntynen, jutta.mantynen@helsinki.fi, 029 415 7272.
Työsopimusta ja palkkausta koskeviin tiedusteluihin vastaa eläinsairaalan HR-asiantuntija 029 412 2617, hr-yes@helsinki.fi.

Haku päättyy

31.01.2021 23:59 EET