Haemme pieneläinsairaalaan Viikkiin KLINIKKAELÄINTENHOITAJIEN KESÄLOMASIJAISIA, eripituisiin työsuhteisiin ajalle 31.5. – 30.9.2021. Tehtävässä on mahdollista aloittaa jo aiemmin kevättalven 2021 aikana ja työskennellä pidemmässä sijaisuudessa.

Kesälomasijaisuus on erinomainen tilaisuus kehittää omaa osaamistasi alalla! Tarjoamme nykyaikaiset tilat ja laitteet sekä mahdollisuuden työskennellä alan huippuammattilaisten tiimissä.

Tehtäviin kuuluu mm. eläinlääkärin avustaminen, asiakkaan haastattelu ja vastaanottaminen, laboratoriotyöskentely, röntgenkuvaaminen, sairaalapotilaan hoidon toteutus ja päivystyspuhelin työskentely. Tehtäviä hoidetaan jaksotyössä, mikä pitää sisällään päivävuorojen lisäksi ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja.

Toivomme, että olet jo valmistunut klinikkaeläintenhoitaja tai olet alan opiskelija sekä omaat kokemusta ja monipuolista osaamista eläintenhoitotyöstä. Haluat kehittää omaa osaamistasi ja tartut rohkeasti erilaisiin tehtäviin. Nautit asiakaspalvelutyöstä ja työskentelet sujuvasti niin itsenäisesti kuin osana tiimiä.

Alan opiskelijoiden palkka määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustason 2 ja klinikkaeläintenhoitajan ammattitutkinnon suorittaneiden palkka vaativuustason 5 mukaisesti. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa sekä yliopistojen työehtosopimuksen mukaiset ilta-, yö- ja viikonloppukorvaukset.

Hakemus jätetään liitteineen Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae paikkaa-linkistä viimeistään 31.1.2021. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa. Liitä mukaan palkkatoiveesi sekä vastaa kysymykseen työskentelyajasta. Jos olet jo valmistunut klinikkaeläintenhoitaja, voit myös ilmoittaa kiinnostuksesi pidempiaikaiseen sijaisuuteen.

Lisätietoja tehtävästä antavat pieneläinsairaalan osastonhoitajat Daniela Haupt, 02941 40865, daniela.haupt@helsinki.fi ja Johanna Hyytiäinen, 02941 57442, johanna.ollila@helsinki.fi.

Työsopimusta ja palkkausta koskeviin tiedusteluihin vastaa eläinsairaalan HR-asiantuntija 029 412 2617, hr-yes@helsinki.fi.

Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta on Suomen ainoa eläinlääkärikoulutusta antava yksikkö. Tiedekunta vastaa eläinlääkäreiden peruskoulutuksesta, alan tutkimuksesta ja huolehtii tieteellisestä ja ammatillisesta jatko- ja täydennyskoulutuksesta.

Tiedekuntaan kuuluu tutkimus- ja opetussairaalana toimiva Yliopistollinen eläinsairaala. Se on Suomen ainoa kaikkien eläinlajien eläinsairaala ja eläinlääketieteellisen hoidon huippuyksikkö, joka toimii 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Eläinsairaalaan kuuluvat Pieneläinsairaala ja Hevossairaala toimivat Helsingin Viikissä ja Tuotantoeläinsairaala Mäntsälässä. Katso lisätietoja https://www.helsinki.fi/fi/yliopistollinen-elainsairaala

Haku päättyy

31.01.2021 23:59 EET