Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta on Suomen ainoa eläinlääkärikoulutusta antava yksikkö. Tiedekunta vastaa eläinlääkäreiden peruskoulutuksesta, alan tutkimuksesta ja huolehtii tieteellisestä ja ammatillisesta jatko- ja täydennyskoulutuksesta.

Tiedekuntaan kuuluu myös tutkimus- ja opetussairaalana toimiva Yliopistollinen eläinsairaala. Eläinsairaalassa autetaan 20 000 eläintä vuosittain ja tiedekunnan kouluttamat eläinlääkärit huolehtivat paitsi eläinten hyvinvoinnista myös syömämme ravinnon puhtaudesta. Se on Suomen ainoa kaikkien eläinlajien eläinsairaala ja eläinlääketieteellisen hoidon huippuyksikkö, joka toimii 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Eläinsairaalaan kuuluvat Pieneläinsairaala ja Hevossairaala toimivat Helsingin Viikissä ja Saaren eläinklinikka Mäntsälässä. Katso lisätietoja https://www.helsinki.fi/fi/yliopistollinen-elainsairaala

Haemme nyt hevossairaalaan KLINIKKAELÄINTENHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen (aloitus elo-syyskuun aikana).

Päivittäisiin tehtäviin klinikkaeläintenhoitajana kuuluu muun muassa hevosten perushoito, lääkitykset, leikkaussalityöskentely, eläinlääkärin avustus toimenpiteissä, tallin puhtaanapito, opiskelijoiden ohjaus sekä asiakaspalvelu.

Tehtäviin valittavalla tulisi olla klinikkaeläintenhoitajan ammattitutkinto tai hevosalan ammattitutkinto ja aiempaa kokemusta klinikkaeläintenhoitajan tehtävistä. Monialainen osaaminen ja motivaatio tehtävää sekä uuden oppimista kohtaan antavat hyvän pohjan tehtävässä toimimiseen.

Toivomme hakijoilta suomen kielen taidon lisäksi hyvää englannin kielen taitoa, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme itsenäistä työotetta, joustavuutta ja järjestelmällisyyttä.

Miksi meille?
Tarjoamme vastuulliset ja mielenkiintoiset työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittää ammattiosaamista monipuolisessa toimintaympäristössämme. Työssä tukena toimivat ammattitaitoiset eläinsairaalan asiantuntijat - osaava työyhteisömme kouluttaa toisiaan jatkuvasti ja tehtäviin annetaan hyvä perehdytys.

Lisätiedot:
Klinikkaeläintenhoitajien työaika on jaksotyötä. Yliopistollisessa eläinsairaalassa noudatetaan Yliopistojen työehtosopimusta ja jaksotyön työvuorosuunnittelu toteutetaan Työterveyslaitoksen suosituksia noudattaen.

Palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasolle 5. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakemus jätetään liitteineen Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae paikkaa – linkistä viimeistään 4.8.2019. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa 19.-28.6. osastonhoitaja Sonja Viinanen, 029 415 7258, sonja.viinanen@helsinki.fi ja 1.7-4.8. sähköpostitse apulaisosastonhoitaja Päivi Heino, paivi.a.heino@helsinki.fi.

Työsopimusta ja palkkausta koskeviin tiedusteluihin vastaa 19.6-19.7 HR-asiantuntija Jenni Kempas, jenni.kempas@helsinki.fi, 029 412 2617.

Haastattelut tehtävään pidetään elokuun puolessa välissä.

Haku päättyy

04.08.2019 23:59 EEST