Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta on ainoa Suomessa eläinlääkäreitä kouluttava yksikkö. Eläinlääketieteen kuusivuotinen peruskoulutus koostuu eläinlääketieteen kandidaatin ja lisensiaatin tutkinnosta. Tiedekunnan koulutusohjelmat ovat eurooppalaisen eläinlääkärikoulutusta arvioivan EAEVE/FVE- järjestelmän mukaisesti hyväksytty. Tiedekunnan tutkimus on arvioitu myös kansainvälisesti laadukkaaksi. Katso lisätietoja, https://www.helsinki.fi/fi/elainlaaketieteellinen-tiedekunta.

Tiedekuntaan kuuluu myös tutkimus- ja opetussairaalana toimiva Yliopistollinen eläinsairaala. Yliopistollinen eläinsairaala on opetussairaala, jossa eläinlääketieteen opiskelijat oppivat käytännön eläinlääkärin taitoja. Eläinsairaala toimii myös jatkokoulutuspaikkana erikoistuville eläinlääkäreille. Katso lisätietoja http://elainsairaala.helsinki.fi/

Yliopistollinen eläinsairaala hakee hevossairaalaan KLIINISIÄ JATKOKOULUTETTAVIA ELÄINLÄÄKÄREITÄ ajalle 4.1. – 31.12.2021.

Kliiniset jatkokoulutettavat eläinlääkärit suorittavat Internship-ohjelman Yliopistollisen eläinsairaalan hevossairaalassa. Internship-ohjelma on käytössä eläinlääketieteellisissä tiedekunnissa eurooppalaisissa ja amerikkalaisissa yliopistoissa ja siitä on saatu hyvät kokemukset myös Yliopistollisessa eläinsairaalassa. Ohjelmaan hyväksytyt eläinlääkärit työskentelevät hevossairaalassa alaan erikoistuneiden eläinlääkäreiden johdolla.

Tehtäviin kuuluu kliininen potilastyö ja eläinlääketieteen opiskelijoiden kliiniseen opetukseen osallistuminen. Varsinaisen työajan lisäksi kliiniset jatkokoulutettavat eläinlääkärit osallistuvat hevossairaalassa arki-, viikonloppu- ja pyhäpäivystykseen. Heidän tukenaan toimivat kokeneet eläinlääkärit. Tehtävään vaaditaan Suomessa laillistettu eläinlääkärin tutkinto. Hakijoilta toivotaan hyvää suomen kielen taitoa.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasokartan tasoon 3. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa-linkistä viimeistään to 01.10.2020. Liitä hakemukseesi ansioluettelo. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa hevossairaalan johtava eläinlääkäri Nina Lehmonen, 02941 57365 nina.lehmonen@helsinki.fi. Työsopimusta ja palkkausta koskeviin tiedusteluihin vastaa HR-asiantuntija Jenni Kempas, 02941 22617, jenni.kempas@helsinki.fi.

Haku päättyy

01.10.2020 23:59 EEST