Helsingin yliopiston eläinlääketieteellinen tiedekunta on Suomen ainoa eläinlääkärikoulutusta antava yksikkö. Tiedekunta vastaa eläinlääkäreiden peruskoulutuksesta, alan tutkimuksesta ja huolehtii tieteellisestä ja ammatillisesta jatko- ja täydennyskoulutuksesta. Tiedekunnan kouluttamat eläinlääkärit huolehtivat paitsi eläinten hyvinvoinnista myös syömämme ravinnon puhtaudesta.

Tiedekuntaan kuuluu tutkimus- ja opetussairaalana toimiva Yliopistollinen eläinsairaala. Se on Suomen ainoa kaikkien eläinlajien eläinsairaala ja eläinlääketieteellisen hoidon huippuyksikkö, joka toimii 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Eläinsairaalaan kuuluvat Pieneläinsairaala ja Hevossairaala toimivat Helsingin Viikissä ja Saaren eläinklinikka Mäntsälässä. Katso lisätietoja https://www.helsinki.fi/fi/yliopistollinen-elainsairaala

Haemme nyt Yliopistolliseen eläinsairaalaan anestesiayksikköön (pieneläinsairaudet) kliinistä jatkokoulutettavaa eläinlääkäriä ajalle 4.1-31.12.2021.

Tehtäviisi kuuluvat pieneläinpotilaiden anestesian suunnittelu ja anestesiavalvonta yksikön kokeneiden eläinlääkäreiden ohjauksessa. Lisäksi työhön kuuluu eläinlääketieteen opiskelijoiden ohjaus ja pienryhmäopetus potilastyön ohessa. Pääset tutustumaan myös anestesiaan ja ensihoitoon liittyviin erikoistoimenpiteisiin. Työsuhde voidaan lukea osaksi erikoistumistutkinnon ohjattua perusosaa (pieneläinsairauksien kansallinen erikoistuminen). Tehtävä edellyttää Suomessa laillistettua eläinlääkärin tutkintoa.

Miksi meille? Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät sekä mahdollisuuden perehtyä syvällisesti ja kehittää ammattiosaamistasi ohjatusti. Osana anestesiatiimiä työskentelet tiiviissä yhteistyössä yksikön kokeneiden eläinlääkäreiden ja anestesiahoitajien kanssa. Yliopistollinen eläinsairaala tarjoaa huippuluokan laitteiston ja monialaiset erikoisosaajat työskentelysi tueksi.

Lisätiedot: Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasokartan tasoon 3. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa. Varsinaisen työajan lisäksi kliiniset jatkokoulutettavat eläinlääkärit osallistuvat pieneläinsairaalassa viikonloppujen ja pyhien etupäivystykseen, josta maksetaan yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaiset korvaukset.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa-linkistä viimeistään 01.11.2020. Liitä hakemukseesi ansioluettelo. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa.

Lisätietoja tehtävistä antaa johtava eläinlääkäri Sanna Viitanen 02941 57433 / sanna.viitanen@helsinki.fi. Työsopimusta ja palkkausta koskeviin tiedusteluihin vastaa HR-asiantuntija Jenni Kempas, 02941 22617, jenni.kempas@helsinki.fi.

Haku päättyy

01.11.2020 23:59 EET