Kansalliskirjasto www.kansalliskirjasto.fi on Suomen suurin ja vanhin tieteellinen kirjasto, joka vastaa kansallisen julkaisuperintömme ja ainutlaatuisten kokoelmiensa kartuttamisesta, kuvailusta, säilyttämisestä ja käyttöön asettamisesta. Lisäksi se toimii koko kirjastokentän valtakunnallisena palvelu- ja kehittämislaitoksena.

Tutkimuskirjasto vastaa kansallisen julkaisuperinnön kartuttamisesta ja kuvailusta sekä sen asettamisesta asiakaskäyttöön ja pysyvään säilytykseen. Tulosalue vastaa kansallisbibliografiatoiminnasta sekä ylläpitää ja kehittää kansallisia kuvailusääntöjä, sanastoja ja tunnisteita. Tulosalue tarjoaa kirjastopalveluja sekä paikallisille asiakkaille että tietoverkon kautta globaalisti. Tutkimuskirjaston tieteelliset painoalueet ovat historiatieteet, Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimus, taiteiden tutkimus sekä filosofia. Kulttuuritoiminta tuo tunnetuksi tieteen historiaa ja kulttuuriperintöä näyttelyillä, julkaisuilla sekä erilaisin tapahtumin.

Kansalliskirjaston tutkimuskirjaston yksikkö Mikkelissä hakee

KIRJASTOSIHTEERIÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen Mikkeliin ajalle 6.3.–17.1.2018 (sijaisuus).

Kirjastosihteerin työtehtävät liittyvät paperiaineistojen konservointiin ja suojakuorien ja -koteloiden valmistamiseen.

Tehtävään valittavalta toivotaan tehtäviin liittyvää koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista työtehtävistä.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuuskehikon tasoon 5. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakemus jätetään Helsingin yliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta Hae paikkaa -linkistä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalissa. Hakemukseen liitetään ansioluettelo (CV). Toimipaikkana on Saimaankatu 6, Mikkeli. Hakuaika päättyy 25. helmikuuta 2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Maria Sorjonen, maria.sorjonen(at)helsinki.fi, 050-317 5532.

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa henkilöstöasiantuntija Ville Honkanen, ville.honkanen@helsinki.fi

Hae viimeistään 25.02.2018

Haku päättyy

sunnuntai, helmikuu 25, 2018