Helsingin yliopisto – Maailman parhaiden joukossa!
Vuonna 1640 perustettu Helsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden monitieteisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Se on yli 40 000 opiskelijan ja n. 7500 työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja 15 muulla paikkakunnalla Suomessa. Korkeatasoinen tutkimus luo uutta tietoa, jolla koulutetaan eri aloille monipuolisia asiantuntijoita ja jota hyödynnetään yhteiskunnallisessa päätöksenteossa ja elinkeinoelämässä.

Bio- ja ympäristötieteelliseen tiedekuntaan kuuluva Lammin biologinen asema on Suomen suurin yliopistollinen tutkimusasema. Asemalla tutkimus-, opetus- ja kokoustoiminta on ympärivuotista. Asema palvelee koko yliopistoa. Biologisen aseman keittiö valmistaa noin 25 000 lämmintä ateriaa vuosittain.

Helsingin yliopiston Lammin biologinen asema hakee palvelukseensa

KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ

keittiön kiire- ja sesonkiapulaiseksi tuntipalkalla. Keittiötyöntekijä osallistuu kaikkiin keittiömme tarjoamien palveluiden tuottamiseen: mm. ruoan valmistamiseen ja tarjolle laittamiseen. Tehtävä sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputöitä. Keittiötyöntekijän tehtävän hoitamiseen tarjoaa hyvät valmiudet esim. suurtalouskokin tutkinto. Työ alkaa 15.4.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän tuntipalkka on työsuhteen alussa n. 14 €/h.

Hakemus jätetään Helsingin yliopiston sähköisessä järjestelmän kautta ”Hae työpaikkaa” -linkistä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevia hakijoita pyydetään jättämään hakemuksensa SAP HR-portaalissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lammin biologisen aseman johtaja, Janne Sundell, janne.sundell(at)helsinki.fi, 02941 40671 ja pääemäntä Anja Kokkala, anja.kokkala(at)helsinki.fi,

Hakuaika päättyy 01.04.2020.

Haku päättyy

01.04.2020 23:59 EEST