Hyytiälä on perinteikäs metsätieteellinen kenttäasema (https://www.helsinki.fi/fi/tutkimusasemat/hyytialan-metsaasema), josta on kehittynyt kansainvälinen monitieteisen tutkimuksen keskus. Tutkimuskohteet kattavat erilaisia ympäristöjä maaperän syvyyksistä ilmakehän korkeuksiin. Juupajoella noin tunnin ajomatkan päässä Tampereelta koilliseen sijaitseva asema tarjoaa ympärivuotisia palveluja tutkimuksen tekoon, kurssitoimintaan ja muihin kokoontumisiin.

Helsingin yliopiston Hyytiälän metsäasema hakee vakinaiseen työsuhteeseen

KEITTÄJÄÄ

Työpaikka on Hyytiälän metsäasemalla Juupajoella. Metsäaseman keittiöllä työskentelee pääemäntä ja kaksi keittäjää ympärivuotisesti ja lisäksi keittiöapulaisia ruuhka-aikoina. Keittäjältä edellytetään alan koulutusta ja keittiöalan työkokemus on eduksi.

Keittäjän vaativuustaso on yliopiston muun henkilökunnan palkkausjärjestelmän vaativuustaso 5. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakemus jätetään Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae työpaikkaa –linkistä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR -portaalissa. Apua sähköisen rekrytointijärjestelmän tai SAP HR -portaalin käyttöön saa osoitteesta rekrytointi(at)helsinki.fi.

Lisätietoa tehtävästä antavat puhelimitse pääemäntä 050-5762927 tai johtaja 050-5762941.

Hakuaika päättyy 5.8.2018.

Haku päättyy

05.08.2018 23:59 EEST