Helsingin yliopisto on Suomen suurin yliopisto, joka etsii ratkaisuja globaaleihin haasteisiin ja luo uudenlaista ajattelua ihmiskunnan parhaaksi. Olemme yksi maailman parhaista monitieteellisistä yliopistoista ja yli 8 000 työntekijän yhteisömme tarjoaa laajat urakehitysmahdollisuudet opetuksen ja tutkimuksen saralla sekä palvelu- ja asiantuntijatehtävissä työskenteleville.
www.helsinki.fi

Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta sijaitsee Viikin kampuksella ja missiomme on uusiutuvien luonnonvarojen kestävän käytön edistäminen, jota toteutamme tieteellisen tutkimuksen ja siihen perustuvan opetuksen avulla. Keskeisimmät koulutus- ja tutkimusalamme ovat elintarvike-, maatalous-, metsä- ja ravitsemustieteet sekä niihin liittyvät mikrobiologia ja taloustieteet eli hallussamme on koko luonnonvarojen ketju pellosta pöytään, metsätieteet maaperän kemiasta markkinointiin sekä toiminnan ympäristövaikutukset. Tiedekunnastamme valmistuu monipuolisia bioalan ja liiketoiminnan osaajia elinkeinoelämän ja yhteiskunnan tarpeisiin.
www.helsinki.fi/fi/maatalous-metsatieteellinen-tiedekunta

Viikin opetus- ja tutkimustila sijaitsee keskellä Helsinkiä Viikin kampusalueella. Tila on Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan alainen yksikkö ja yksi HiLIFE:n infrastruktuureista. Tilaa käytetään pääasiassa Helsingin yliopiston maa- ja metsätaloustieteiden tutkimukseen ja opetukseen. Tila muodostaa yhdessä Vanhankaupunginlahden luonnonsuojelualueen kanssa vihreän vyöhykkeen keskelle Helsinkiä, kutsuen alueelle paitsi tieteen tekijöitä, myös kaikkia luonnosta, maalaismaisemasta ja ulkoilusta nauttivia vierailijoita.

Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan Viikin opetus- ja tutkimustila hakee

KARJANHOITAJAA/TUTKIMUSTEKNIKKOA

Vakituiseen työsuhteeseen Viikin tutkimusnavettaan. Lopullinen tehtävänimike määräytyy valitun henkilön koulutuksen ja kokemuksen perusteella. Työ alkaa 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan.

Työtehtäviin kuuluvat kaikki lypsykarjan hoitoon liittyvät työt ja osallistuminen navetassa tehtävään tutkimustyöhön, sekä tarvittaessa avustaminen tilan muissa töissä (peltotyöt, kunnossapitotyöt ym.).

Edellytämme hakijalta soveltuvaa koulutusta (eläintenhoitaja, agrologi tms.) ja/tai kokemusta lypsykarjan hoidosta sekä muista maatalouden töistä. Lisäksi odotamme hyvää yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta.

Tarjoamme kiinnostavan työympäristön Suomen maataloustutkimuksen ytimessä. Mahdollisuus myös tilan yhteydessä sijaitsevaan työsuhdeasuntoon.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuuskehikon tasoon 6 (n. 2200 - 2500 €/kk). Työntekijälle on tarvittaessa tarjolla työsuhdeasunto. Tehtävään palkataan kuuden kuukauden koeajalla.

Hakemus jätetään yliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta Hae paikkaa –linkistä. Liitä mukaan motivaatiokirje ja ansioluettelo. Yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa tehtävään SAP HR –portaalissa.

Hakuaika päättyy 10.8.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Viikin opetus- ja tutkimustilan johtaja Tapani Jokiniemi, puh. 040 779 5837.

Rekrytointiportaaliin ja rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset: HR-asiantuntija Mirkka Juntunen mirkka.juntunen(at)helsinki.fi, 02941 57583

Haku päättyy

10.08.2020 23:59 EEST