Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaista tutkimusyliopistoista. Henkilöstömme kokonaismäärä on 7 500 ja meillä opiskelee 36 500 tutkinto-opiskelijaa. Tutkimuspalvelut toimii osana yliopistopalveluja ja vastaa tutkimuksen strategisesta tuesta, tohtorikoulutuksen palveluista, tutkimusrahoituksen haun ja projektikoordinaation tuesta sekä hyödyntämis-, yritysyhteistyö- ja lakipalveluista.

Haemme Tutkimuspalveluihin määräaikaisiin tehtäviin kahta

LAKIMIESTÄ

Lakimiehenä laadit sopimuksia yliopiston ja yritysten ja muiden yhteistyökumppanien välillä ja osallistut aktiivisesti sopimusneuvotteluihin Suomessa ja Suomen ulkopuolella. Lisäksi hoidat muita tutkimukseen ja innovaatiotoimintaan liittyviä juridisia tehtäviä, koulutat tutkijoita ja muita yliopistolaisia ja avustat muita lakimiehiä sopimusprosessiin ja riskienhallintaan liittyvässä kehittämistyössä. Tehtäviisi voi kuulua myös tutkimushankkeisiin liittyviä tietoturva- ja tietosuoja-asioita sekä muita lakimiestehtäviä.

Odotamme sinulta oikeustieteellisen tutkinnon lisäksi kiinnostusta tutkimus- ja innovaatiotoimintaan, yritysyhteistyöhön ja patenttijuridiikkaan. Lisäksi arvostamme sopimusten tekoon ja sopimusneuvotteluihin liittyvää aikaisempaa työkokemusta. Käytännön työssä sinua auttavat hyvä paineensietokyky, käytännönläheinen työote, kyky kokonaisuuksien hahmottamiseen ja hyvät valmiudet tiimityöhön. Lisäksi kansainvälisessä toimintaympäristössämme tarvitset hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja niin kotimaisilla kielillä kuin myös englanniksi.

Ennen kaikkea etsimme tehtäviin henkilöitä, joilla on aito halu auttaa asiakkaita parhaan ratkaisun löytämisessä. Näin ollen ainakin toinen valituista henkilöistä voi olla tutkimus- ja innovaatiotoiminnasta innostunut vastavalmistunut juristi.

Sinua odottaa itsenäinen ja haasteellinen asiantuntijatehtävä Suomen suurimmassa yliopistossa. Saat myös sinulle yksilöllisesti räätälöidyn koulutuksen monipuolisiin tehtäviisi. Työssäsi tukenasi ovat juristitiimin kollegat ja laaja joukko alansa parhaita asiantuntijoita. Tiedeyliopistona arvostamme osaamista ja kehitämme sitä aktiivisesti. Lisäksi käytössämme olevat joustavat työajat sekä edulliset ja monipuoliset liikuntapalvelut helpottavat työn ja vapaa-ajan yhdistämistä.

Arvostamme mahdollisuutta aloittaa tehtävissä mahdollisimman pian. Toinen tehtävistä sijoittuu ajalle 1.1.2018 -31.12.2018 ja toinen tehtävä ajalle 1.2.2018 – 30.6.2019.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme Hae paikkaa –linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.12.2017. Aloitamme haastattelut jo joulukuun alussa, ja täytämme paikat heti, kun niihin sopivat henkilöt on löydetty.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lakipalveluiden palvelupäällikkö Niina Elo, +358 50 415 4848, niina.elo@helsinki.fi.

Hae viimeistään 20.12.2017

Haku päättyy

keskiviikko, joulukuu 20, 2017