Haemme yliopiston johdon monipuolisiin tukitehtäviin JOHDON ASSISTENTTIA.

Olet johdon luotettu kumppani joka varmistaa omalla työllään arjen sujuvuuden kiireenkin keskellä. Toimit yhden tai useamman yliopiston johtoon kuuluvan henkilön assistenttina osana johdon assistentti -tiimiä.

Vaihteleviin työpäiviisi sisältyy muun muassa
- aikataulu-, kokous- ja matkajärjestelyjä,
- kokousmuistioiden laatimista sekä esitysmateriaalien valmistelua,
- tilaisuuksien ja vierailuiden käytännön järjestelyä,
- organisaation sisäistä viestintää.
Lisäksi toimit yliopiston ylimmän päättävän elimen, yliopiston hallituksen, sihteerinä.

Ennakoit, suunnittelet ja avustat asiassa kuin asiassa asiantuntevalla ja palvelumyönteisellä asenteella. Olet tiiviisti yhteydessä yliopiston kotimaisiin ja kansainvälisiin ulkoisiin sidosryhmiin, kuten ministeriöihin, korkeakouluihin ja kaupunkiin, sekä yliopiston sisäisiin yhteistyökumppaneihin. Työkielinäsi käytät sujuvasti suomea, ruotsia ja englantia.

Sinusta

Olet kerryttänyt kokemusta johdon assistentin tehtävistä vähintään muutaman vuoden ajan. Työskentelet ammattimaisella ja rohkealla asenteella, olet taitava organisoija ja omaksut uusia asioita nopeasti. Viihdyt vauhdikkaassa asiantuntijayhteisössä, jossa menestyt proaktiivisella työotteella ja positiivisella asenteella. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot, hallitset hyvin digitaaliset välineet ja tiedonhakutaitosi ovat erinomaiset. Koulutustaustasi on tehtävää tukeva, esimerkiksi tradenomi, AMK.

Miksi meille?

Yliopiston johdon assistenttina ja hallituksen sihteerinä sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tukea ja seurata lähietäisyydeltä maailman parhaimpiin korkeakouluihin kuuluvan organisaation johtamista kansainvälisessä ympäristössä. Tarjoamme sinulle vastuulliset ja monipuoliset työtehtävät, joiden lomassa pystyt kehittämään ammattiosaamistasi monipuolisessa toimintaympäristössämme. Tukena työssäsi on ammattitaitoinen ja innostunut asiantuntijaorganisaatiomme sekä muut yliopiston resurssit. Hyvinvointisi on meille tärkeää ja huolehdimme arkesi toimivuudesta mm. joustavien työaikojen sekä edullisten ja monipuolisten Unisportin liikuntapalveluiden avulla.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Odotamme hakemustasi viimeistään 26.8.2019 mennessä. Yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalin kautta.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja se täytetään 6 kuukauden koeajalla.
Lisätietoja tehtävästä antaa asiantuntija Kari Huittinen (p. 02941 24172, kari.huittinen@helsinki.fi).

#helsinkiunicareers

Helsingin yliopisto on vahva vaikuttaja Suomessa ja maailmalla. Ratkomme ongelmia, jotka koskettavat meistä jokaista. Etsimme vastauksia ilmastonmuutokseen, ravinnon riittävyyteen, kaupungistumiseen, Itämeren suojeluun ja moneen muuhun monitieteiseen kysymykseen. Haluamme jakaa osaamistamme ja vaikuttaa koko maailman parhaaksi – yhdessä!

Helsingin yliopiston yleishallinto toimii osana yliopistopalveluiden laajaa kokonaisuutta ja vastaa päätöksenteon tukipalveluista, yliopiston hankintatoimen ja turvallisuuden kehittämisestä ja seurannasta, asiakirjahallinnosta ja arkistotoimesta sekä sihteeri- ja toimistopalveluista.

Tutustu ylipiston strategiaan ja johtamiseen: https://www.helsinki.fi/fi/yliopisto/strategia-ja-johtaminen

Haku päättyy

26.08.2019 23:59 EEST