Helsingin yliopistossa toimiva erillinen laitos Tietotekniikkakeskus on noin kahdensadan henkilön asiantuntijayksikkö, joka vastaa yliopiston tietohallinnosta, tietotekniikkainfrastruktuurista ja -palveluista. Tietotekniikkakeskus tarjoaa oppimista ja ammattitaidon kehittymistä myös omaa tehtäväkuvaa laajemmin, ison ja monipuolisen tietotekniikkaympäristön, osaavia kollegoita ja osaamisen kulttuuria sekä mahdollisuuden työskennellä monitieteisessä tutkimusyliopistossa mielenkiintoisten haasteiden parissa.

Tietotekniikkakeskuksen keskitetty integraatiopalvelu tuottaa ja ylläpitää yliopiston tietoteknisen ympäristön integraatioita yliopiston tietojärjestelmäpalveluiden välillä. Kehittyvä integraatiopalvelu käyttää hyväkseen avoimen lähdekoodin palveluväyläteknologioita, joiden avulla luodaan systemaattista ja modernia tapaa tarjota järjestelmille niiden tarvitsemia rajapintoja, viestejä ja tietoja.

Tule asiantuntevaan tiedonhallintaryhmäämme

INTEGRAATIOASIANTUNTIJAKSI

Ensisijaiset tehtäväsi ovat palveluväylälle toteuttavien integraatioiden ja rajapintojen suunnittelu, toteutus ja ylläpito.

Koska työtä tehdään tiimissä, lopullinen tehtävänkuva muotoutuu osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Olet tervetullut tekijä ryhmäämme, jos sinulla on kokemusta ja osaamista useasta alla luetellusta taidosta:

• yhteistyö-, kommunikaatio- ja ongelmanratkaisukykyjä
• organisointikykyä ja järjestelmällisyyttä integraatioiden toteuttamisessa
• kokemusta REST API-rajapinnoista sekä tiedon kuvaus- ja välitysstandardeista kuten XML, JSON, JDBC, ODBC
• kokemusta Linux-ympäristöistä, SQL:sta (PostgreSQL, Oracle) ja HTTP-palvelimien konfiguroinnista sekä ylläpitämisestä
• kokemusta Java-ohjelmoinnista sekä Maven-projekteista
• DevOps-henkeä
• kokemusta ketteristä menetelmistä
• kokemusta Apache Camel -tuotteesta.

Perehdytyksen suunnittelemme osaamisesi ja kokemuksesi mukaan täydentäen tarvittavilla kursseilla.

Tarjoamme sinulle

• innostuneen tiimin, jonka kanssa voi yhdessä oppia ja kehittyä - välillä onnistumisten, välillä epäonnistumisten avulla
• tehtävät, joiden avulla pääset kurkistamaan monitieteisen yliopiston mitä erilaisimpiin tieteenaloihin ja hallinnon koukeroihin
• laajan ja monipuolisen työyhteisön, johon kuuluu asiantuntijoita kaikilta IT-osa-alueilta konesalejakaan unohtamatta. Meillä pääset tekemään itsekin, eikä työ ole vain tikettien lähettämistä käyttöpalvelutoimittajille.
• työn, jolla on merkitystä niin yliopistolle, yliopistolaisille kuin yhteiskunnalle.

Työskentelypaikkasi sijaitsee Viikin kampuksella, jossa myös tietotekniikkakeskuksen tilat pääasiassa sijaitsevat.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä viimeistään 7.8.2018. Liitä mukaan ansioluettelo ja palkkatoive. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR-portaalissa. Mahdolliset hakujärjestelmän tekniseen toimintaan liittyvät yhteydenotot: hr-tike(at)helsinki.fi.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä: Minna Harjuniemi (minna.harjuniemi@helsinki.fi) 18.7.2018 saakka ja 6.8.2018 alkaen Tapio Piironen (puh. 02 941 244 99, tapio.piironen@helsinki.fi). Lisätietoja Tietotekniikkakeskuksesta: http://www.helsinki.fi/fi/it ja Helsingin yliopistosta: http://www.helsinki.fi/.

Haku päättyy

07.08.2018 23:59 EEST