Bio- ja ympäristötieteellinen tiedekunta muodostaa Suomen näkyvimmän ja laajimman bio- ja ympäristötieteellisten tutkimuksen ja opetuksen kokonaisuuden. Tiedekunta kouluttaa asiantuntijoita yliopistojen, tutkimuslaitosten, valtionhallinnon sekä koulu- ja yritysmaailman tarpeisiin. Bio- ja ympäristötieteellisen tiedekunnan edustamilla tieteenaloilla on keskeinen merkitys muun muassa terveydenhuollossa ja lääketieteessä, luonnonvarojen kestävässä käytössä, ympäristöongelmien ratkaisemisessa, elintarviketuotannossa sekä monilla muilla teollisuuden alueilla.

Haemme Helsingin yliopiston bio- ja ympäristötieteelliseen tiedekuntaan

HUOLTOINSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen 1.1.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Huoltoinsinööri toimii bio- ja ympäristötieteellisen tiedekunnan tiloissa Biokeskuksissa.

Tehtäviin kuuluu laboratoriolaitteiden huolto ja korjaus, osallistuminen laboratoriolaitteiden hankintaan, käyttöönottoon ja mahdolliseen käyttäjäkoulutukseen, käyttöomaisuusrekisterin ylläpito, kaasupullojen hankinta ja vaihto, sovellusten (mm. AGAn tilausjärjestelmä, pakastinhälyjärjestelmä), laitteiden ja laitteistojen käyttöneuvonta.

Tehtävä vaatii itsenäistä otetta työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, paineensietokykyä, hyvää organisointikykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa koulutusta (esim. automaatioasentaja, elektroniikka-asentaja), kokemusta vastaavanlaisista töistä, laboratoriotoimintojen tuntemusta, monipuolista laitetuntemusta sekä teoriassa että käytännössä sekä hyvää suomen kielen ja riittävän hyvää englannin kielen taitoa. Huollossa ja hankinnoissa tarvitaan laitteiden tuntemusta. On tärkeätä osata priorisoida töitä oikein perustein ja asettaa tehtäviä kiireellisyysjärjestykseen.

Toivomme hakijalla olevan kokemusta bioalan tutkimuslaboratorion laitteiden huollosta, kemikaaleja, kaasuja ja työturvallisuutta koskeva osaaminen on eduksi. Hakijan eduksi katsomme myös esimieskokemuksen tai muun ryhmänhallintakokemuksen sekä kokemuksen työskentelystä tutkimus- ja opetusympäristössä.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasolle 8. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoritukseen perustuva palkanosa. Palkka työsuhteen alkaessa on n. 2700 euroa. Helsingin yliopisto tarjoaa henkilöstölleen mm. hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä ennaltaehkäisevän työterveyshuollon ja yleislääkäritasoisen sairaanhoidon. Työaika on 36 tuntia 45 minuuttia viikossa. Tehtävä täytetään neljän kuukauden koeajalla.

Hakemus jätetään liitteineen yliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta Hae paikkaa -linkistä. Yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalissa. Hakuaika päättyy 17.12.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa koordinaattori Minttu Ahjos, p. 050 4480829 tai minttu.ahjos(at)helsinki.fi

Hae viimeistään 17.12.2017

Haku päättyy