Helsingin yliopiston henkilöstöpalvelut osana yliopistopalveluita työskentelee koko yliopiston henkilöstön hyväksi. Tuemme yliopiston strategisten tavoitteiden saavuttamista muun muassa henkilöstön osaamisen kehittämisen, onnistuneiden rekrytointien sekä henkilöstön hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden vahvistamisen teemojen parissa. Toimimme yhteistyössä johdon ja esimiesten kanssa tarjoamalla ammattimaisesti ja asiakaslähtöisesti toteutettuja palveluita.

Etsimme Henkilöstöpalveluihin, henkilöstön kehittäminen ja työhyvinvointi -yksikköön määrätietoista ja motivoitunutta

HRD-ASIANTUNTIJAA

Tämä on tilaisuus sinulle, joka haluat tehdä yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä jatkuvasti kehittyvässä ja kansainvälisessä organisaatiossa.

HRD-asiantuntijana vastaat henkilöstön osaamisen kehittämiseen liittyvistä tehtävistä ja suunnittelet ja toteutat työssäsi erilaisia kehittämishankkeita. Ensimmäinen merkittävä hankkeesi on jo parhaillaan käynnistymässä ja pääset projektipäällikön roolissa johtamaan osaamisen kehittämiseen liittyvää tietojärjestelmähanketta. Teet tässä hankkeessa tiivistä yhteistyötä teknisen projektipäällikön kanssa ja vastaat uuden toimintamallin jalkautuksesta organisaatiossamme. Uuden järjestelmän käyttöönoton jälkeen työsi pääpaino tulee siirtymään muihin henkilöstön osaamisen kehittämiseen liittyviin tehtäviin, kuten valmennuksiin ja verkkopedagogisiin toteutuksiin.

Toivomme sinulta korkeakoulututkintoa ja aikaisempia näyttöjä henkilöstön kehittämisen tehtävistä. Etsimällämme henkilöllä on aitoa intoa henkilöstön osaamisen kehittämiseen liittyen ja kiinnostusta kehittää yhteisiä toimintatapojamme. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä digitaitoja ja verkkopedagogista osaamista. Uskomme, että tehtävässä menestyy henkilö, jolla on vahvat projektin organisointi- ja johtamistaidot. Lisäksi kansainvälisessä toimintaympäristössämme arvostamme hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja niin kotimaisilla kielillä kuin myös englanniksi.

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja haastava tehtävä osaamisen kehittämisen parissa sekä erinomainen mahdollisuus tulla osaksi kehittämisorientoitunutta, kokeneista HRD-osaajista koostuvaa joukkoa. Tässä tehtävässä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja oppia uutta. Työpaikkasi sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa. Työyhteisöämme kuvaa myönteinen ilmapiiri, yhdessätekeminen sekä korkea motivaatio rakentaa hyvinvoivaa ja mielekästä työympäristöä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa-linkistä 23.11.2017 mennessä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa. Tehtävä on vakinainen ja se täytetään neljän kuukauden koeajalla.

Lisätietoja antaa henkilöstön kehittämispäällikkö Opri Salminen, p. 02 94122088.

Hae viimeistään 23.11.2017

Haku päättyy

torstai , marraskuu 23, 2017