Helsingin yliopisto tarjoaa tutkimuksen, opetuksen ja opiskelun tueksi yliopistopalveluiden kokonaisuuden, jonka muodostaa henkilöstöpalvelut, opetus- ja opiskelijapalvelut, talouspalvelut, tutkimuspalvelut, viestintä ja yhteiskuntasuhteiden palvelut ja yleishallinnon palvelut. Yliopistopalveluissa työskentelee yhteensä noin 900 ammattilasta kampuksille sijoittuvissa lähipalveluissa ja lähipalveluita tukevissa yliopistotason palveluissa.

Henkilöstöpalvelut osana yliopistopalveluita työskentelee koko yliopiston henkilöstön hyväksi. Tuemme yliopiston strategisten tavoitteiden saavuttamista muun muassa henkilöstön osaamisen kehittämisen, onnistuneiden rekrytointien sekä henkilöstön hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden vahvistamisen teemojen parissa. Toimimme yhteistyössä johdon ja esimiesten kanssa tarjoamalla ammattimaisesti ja asiakaslähtöisesti toteutettuja palveluita.

Etsimme nyt henkilöstöpalveluihin hyvällä asenteella ja vankalla kokemuksella varustettua
HENKILÖSTÖN KEHITTÄMISEN ASIANTUNTIJAA.

Henkilöstön kehittämisen asiantuntijana vastaat yliopiston opetus- ja tutkimushenkilöstön akateemista urakehitystä tukevan osaamisen kehittämisen kokonaisuudesta, sekä siihen liittyvästä suunnittelu- ja kehittämistyöstä. Teet tiivistä yhteistyötä muiden akateemisen henkilöstön osaamisen kehittämistä tukevien, yliopiston sisäisten, toimijoiden kanssa. Suunnittelet valmennuskokonaisuuksia yhteisen palvelukehityksen hengessä, herkällä korvalla kohderyhmän tarpeita kuunnellen. Hyödynnämme mielellämme osaamistasi myös esimerkiksi uracoachingin alalla.

Sinulla on jo käytännön työelämässä kerrytettyjä näyttöjä sekä selkeä näkemys urasuunnittelua tukevasta osaamisen kehittämisestä. Pystyt johtamaan vastuullasi olevaa kokonaisuutta sujuvasti ja olet aidosti innostunut henkilöstön osaamisen kehittämisestä. Työskentelyotteesi on asiakaslähtöinen ja kehittämishaluinen. Toivomme sinulta hyviä fasilitointi- ja coaching-taitoja, sekä erinomaisia organisointi, neuvottelu- ja viestintätaitoja. Kansainvälisessä toimintaympäristössämme tarvitset sujuvaa englannin kielen taitoa. Toivomme että sinulla on vähintään ylempi korkeakoulututkinto. Aiempi työkokemuksesi voi olla esim. henkilöstön kehittämistehtävistä tai tutkimustyöstä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja vastuulliset tehtävät osaamisen kehittämisen parissa, ainutlaatuisessa asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset tutustumaan yliopiston ja yliopistopalveluiden monipuoliseen toimintakenttään ja saat hienon mahdollisuuden olla kehittämässä tärkeää palvelua akateemiselle yhteistöllemme. Tulet osaksi voimakkaasti kehittyvää palveluorganisaatiota, jonka tekemistä ohjaa asiakaslähtöinen ajattelu. Työtäsi tukee motivoituneet kollegat, joita yhdistää innostus ja halu rakentaa hyvinvoivaa ja mielekästä työympäristöä. Työskentelypisteesi sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa-linkistä 21.12.2017 mennessä. Ilmoita hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa. Tehtävä on vakinainen ja se täytetään neljän kuukauden koeajalla.
Lisätietoja antaa arkisin klo 8.30-9.00 henkilöstön kehittämispäällikkö Opri Salminen, 02 94122088.

Hae viimeistään 21.12.2017

Haku päättyy

torstai , joulukuu 21, 2017