Helsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden monitieteisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Se on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja usealla muulla paikkakunnalla Suomessa.

Henkilöstöpalvelut toimii osana Helsingin yliopiston Yliopistopalveluja ja työskentelee koko yliopiston henkilöstön hyväksi. Tuemme yliopiston strategisten tavoitteiden saavuttamista muun muassa henkilöstön osaamisen kehittämisen, onnistuneiden rekrytointien sekä henkilöstön hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden vahvistamisen teemojen parissa. Toimimme yhteistyössä johdon ja esimiesten kanssa tarjoamalla ammattimaisesti ja asiakaslähtöisesti toteutettuja palveluita. Henkilöstöasioita hoidetaan sekä lähipalveluissa kampuksilla että yhteisinä palveluina.

Haemme keskustakampuksen lähipalvelutiimiin

HENKILÖSTÖKOORDINAATTORIA

määräaikaiseen tehtävään 1.1.–31.10.2018.

Henkilöstökoordinaattorina hoidat monipuolisesti vastuullasi olevien yksiköiden henkilöstöasioita. Vastaat esimerkiksi työsopimusten, palkkioiden ja apurahojen valmistelusta ja neuvot sekä työntekijöitä että esimiehiä henkilöstö- ja palkkausasioissa. Tehtäviisi kuuluvat myös erilaiset henkilöstöraportoinnin tehtävät sekä rekrytoinneissa avustaminen. Koordinoit yksiköiden perehdyttämistoimintaa ja osallistut perehdyttämiseen, erityisesti käytännön toimintatapojen osalta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tutkimusprojektien johtajien ja talouspalvelujen henkilöstön kanssa, erityisesti projektien palkkabudjetoinnin ja rekrytointien osalta.

Odotamme sinulta kykyä soveltaa itsenäisesti ja asiakaslähtöisesti työehtosopimuksia, soveltuvaa lainsäädäntöä ja yliopiston ohjeita käytännön tilanteissa. Olet oma-aloitteinen, työskentelet järjestelmällisesti ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot. Arvostamme itsenäistä ja positiivista otetta työhön sekä kykyä ratkoa päivittäisissä henkilöstöasioissa eteen tulevia tilanteita. Tehtävässä tarvitaan hyviä tietoteknisiä valmiuksia, yliopistolla käytössä olevien HR-järjestelmien (SAP HR, Personec FV) tuntemus ovat eduksi. Työskentelemme kansainvälisessä toimintaympäristössä, joten tarvitset työssäsi suomen lisäksi myös englannin ja ruotsin kielen taitoa. Hyvän pohjan tehtäviin antaa soveltuva korkeakoulututkinto ja aiempi kokemus henkilöstöasioiden parissa työskentelystä.

Meillä sinua odottavat mielenkiintoiset tehtävät monipuolisessa, kansainvälisessä työympäristössä. Työssäsi sinua tukee henkilöstöpäällikkö, oman lähipalvelutiimin henkilöstökoordinaattorit ja -asiantuntijat sekä muut kollegat yliopistopalveluissa. Tarjoamme mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen, joustavat työajat, kattavan työterveyshuollon sekä edulliset ja monipuoliset liikuntapalvelut. Työpaikka sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä viimeistään torstaina 23.11.2017. Liitä hakemukseesi ansioluettelo. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR -portaalissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Hannamari Helander, 0503199502, hannamari.helander@helsinki.fi.

Hae viimeistään 23.11.2017

Haku päättyy

torstai , marraskuu 23, 2017