Helsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden monitieteellisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Yliopistossa on 11 tiedekuntaa ja lisäksi erillisiä laitoksia, joista osa on toisten yliopistojen kanssa yhteisiä.

Urapalvelut toimii akateemisten työllisyyskysymysten asiantuntijayksikkönä yliopistopalveluissa. Urapalvelut tarjoaa työelämäorientaatio-opintoihin liittyvää asiantuntijatukea tiedekunnille ja laitoksille, uraohjausta ja koulutusta opiskelijoille sekä rekrytointipalveluja työnantajille.

Urapalvelut hakee harjoittelijaa

Harjoittelijan pääasiallisena tehtävänä on avustaminen yliopiston harjoittelujärjestelmän toimeenpanossa. Tehtävään sisältyy harjoittelusopimusten käsittelyä, työ- ja harjoittelupaikkojen julkaisua yliopiston Rekrynet -järjestelmässä sekä harjoitteluun liittyvät asiakaspalvelutehtävät. Harjoittelijan tehtäviin voi kuulua myös markkinointiin, viestintään ja tapahtumien järjestämiseen liittyviä tehtäviä

Harjoittelijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme korkeakouluopiskelijoille harjoitteluohjelman, missä harjoittelun ohella pääset perehtymään yliopistohallintoon ja -palveluihin. Harjoitteluohjelmassa olet osa pientä harjoittelijatiimiä. Tuemme harjoittelua ohjauksella. Harjoittelu mahdollistaa opintojen etenemisen.

Harjoittelun kesto: 13.8.- 31.12.2018.

Palkkaus: 1400 €/kk.

Työpiste on opetus- ja opintopalveluiden tiloissa Helsingin yliopiston keskustakampuksella.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa –linkistä 30.4.2018 mennessä.

Lisätietoja antaa Urapalveluiden päällikkö Laura Teinilä, 040-3345966, laura.teinila(at)helsinki.fi.

Haku päättyy

30.04.2018 23:59 EEST