Helsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden monitieteellisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Yliopistossa on 11 tiedekuntaa ja lisäksi erillisiä laitoksia, joista osa on toisten yliopistojen kanssa yhteisiä.

Opetus- ja oppimisympäristöpalveluihin kuuluva opiskelijarekisteri -yksikkö vastaa yliopiston opintohallinnon perustietojärjestelmän kehityksestä ja tuesta, opiskelijoiden tietojen rekisteröinnistä sekä tiedontuotannosta. Lisäksi vastaamme opintosektorin tietojärjestelmien kokonaisarkkitehtuurista.

Opiskelijarekisteri hakee harjoittelijaa

Harjoittelijan pääasiallisena tehtävänä on avustaminen opiskelijarekisterin henkilökuntaa yliopiston uuden opintohallintojärjestelmän käyttöönotossa. Tehtävät voivat sisältää esimerkiksi järjestelmän testausta sekä viestintätehtäviä (ohjeet, opastus ja tiedotus). Harjoittelutehtäviin sisältyy ajankohdan ja tarpeen mukaan avustamista myös muissa yksikön tehtävissä.

Tehtävässä edellytetään sujuvia viestintätaitoja ja tietoteknisiä valmiuksia. Harjoittelijalta odotetaan hyvää suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielen taito ovat eduksi.

Tarjoamme korkeakouluopiskelijoille harjoitteluohjelman, missä harjoittelun ohella pääset perehtymään yliopistohallintoon ja -palveluihin. Harjoitteluohjelmassa olet osa pientä harjoittelijatiimiä. Tuemme harjoittelua ohjauksella. Harjoittelu mahdollistaa opintojen etenemisen.

Harjoittelun kesto: 13.8.- 31.12.2018

Työpiste on opetus- ja opintopalveluiden tiloissa Helsingin yliopiston keskustakampuksella.

Palkkaus: 1400 €/kk

Hakuaika päättyy 30.4.2018.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa –linkistä 30.4.2018 mennessä.

Lisätietoja antaa opiskelijarekisterin päällikkö Sari Zitting, 050-5762878, sari.zitting(at)helsinki.fi.

Haku päättyy

30.04.2018 23:59 EEST