Haemme HALLINTOASIANTUNTIJAA keskustakampukselle.

Tehtävästä

Hallintoasiantuntijana tuet kasvatustieteellisen tiedekunnan johtoa toiminnan suunnittelussa, seurannassa ja kehittämisessä. Tehtäviisi voi kuulua myös kampuksen muiden yksiköiden päätöksentekoa tukevia tehtäviä.

Tehtävässäsi vastaat yleishallinnollisten asioiden (mm. lausunnot, sopimusasiat, selvitykset, raportit, laadunhallinta, asiakirjahallinto sekä kollegiaalisten elinten toiminta) valmistelu-, esittely- ja toimeenpanosta yksikön päätöksenteon tukena. Osana tehtävääsi koordinoit myös yksikön opetus- ja tutkimushenkilöstön tarvitsemia päivittäisiä laadukkaita lähituen toimintoja. Lisäksi vastaat tehtäväkenttääsi kuuluvasta sisäisestä viestinnästä ja tiedottamisesta. Toimit tarvittaessa laajojen kehittämishankkeiden projektipäällikkönä ja tuet yksikön johtoa myös koordinoimalla kansainvälisiä asioita.

Hallintoasiantuntijana olet osa yliopistopalveluiden palveluhenkistä ja ammattitaitoista yliopistopalveluiden yleishallinnon tiimiä. Asiakaslähtöinen toiminta ja yhteinen palvelukehitys ovat meille tärkeitä työtämme ohjaavia arvoja ja toivomme myös sinulta positiivista työskentelyotetta sekä halua varmistaa yksiköiden saamat laadukkaat johdon tukipalvelut. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneitasi ovat yksiköiden johtajat ja henkilöstö sekä eri alojen kollegat läpi yliopistopalveluiden organisaation.

Sinusta

Olet etsimämme hallintoasiantuntija, jos sinulla on kokemusta hallinnollisista valmistelu-, esittely- ja tukitehtävistä, hallitset laajoja asiakokonaisuuksia, osaat priorisoida ja koordinoida tehtäväkokonaisuuksia. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset monipuoliset viestintä- ja neuvottelutaidot suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Hallintoasiantuntijana tässä tehtävässä tarvitset paineensietokykyä, hyviä yhteistyötaitoja ja kokemusta verkostomaisesta työskentelystä. Sinulla on aiemman työkokemuksen ja soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon luoma tietopohja ja osaaminen. Palveluhenkisenä asiantuntija pääset hoitamaan vastuualueesi tehtäviä itsenäisesti yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus tarttua uusiin haasteisiin ja kehittyä edelleen.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden työskennellä Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevalla kampuksella innostavassa asiantuntijaorganisaatiossa, jossa akateeminen maailma on osa arkeasi. Keskustakampus on suurin Helsingin yliopiston neljästä kampuksesta. Keskustakampuksella toimiva yleishallinnon tiimi vastaa osaltaan mm. viiden tiedekunnan ja usean erillislaitoksen päätöksenteon lähitukipalveluista, ja sen ytimessä ovat osaaminen sekä yhteistyön voima, joita kehittämme jatkuvasti. Tukena työssäsi on ammattitaitoinen asiantuntijaorganisaatiomme sekä muut yliopiston resurssit.

Kokonaisuudessaan yliopistomme kansainväliseen tiedeyhteisöömme kuuluu yli 40 000 opiskelijaa ja yli 8000 työntekijää, joista noin 1 000 työskentelee yliopistopalveluissa. Palveluita tuotetaan keskitettyinä yliopistotason palveluina ja kampuksille sijoitettuina lähipalveluina. Yleishallinto toimii osana yliopistopalveluja ja vastaa johtamisen ja päätöksenteon tukipalveluista, yliopiston hankintatoimen ja turvallisuuden kehittämisestä ja seurannasta, asiakirjahallinnosta ja arkistoimesta sekä sihteeri- ja toimistopalveluista.

Täytämme tehtävän mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.1.2021.

Kiinnostuitko?

Odotamme hakemustasi viimeistään 8.11.2020 mennessä. Yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalin kautta (välilehti Ura ja työ).

Lisätietoja tehtävästä antaa kampuksen kehittämispäällikkö Päivi Karimäki-Suvanto, paivi.karimaki-suvanto@helsinki.fi tai puh. 050 318 50 75. Soittoajat: 27.10.2020 klo 9-11 ja 2.11.2020 klo 9-10.

Haku päättyy

08.11.2020 23:59 EET