Helsingin yliopisto on Suomen suurin ja vanhin tiedekorkeakoulu ja yksi maailman parhaista tutkimusyliopistoista. Kokonaisuudessaan kansainväliseen tiedeyhteisöömme kuuluu yli 40 000 opiskelijaa ja yli 8000 työntekijää.

Opetus- ja opiskelijapalvelut toimii osana yliopistopalveluja ja vastaa koulutusohjelmien ja opetuksen suunnittelupalveluista, opetus- ja oppimisympäristön palveluista, opetusteknologiapalveluista sekä hakijapalveluista. Hakijapalveluiden hakuneuvontatiimi vastaa hakijapalveluiden asiakaspalvelusta ja neuvoo kandi-, maisteri- ja tohtoriohjelmien hakijoita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Etsimme Hakijapalveluiden hakuneuvontatiimiin asiakaspalveluhenkistä ja reipasta

HAKUNEUVOJAA

Hakuneuvojana tehtäviisi kuuluu kansainvälisten ja kotimaisten hakijoiden neuvonta monikanavaisesti. Vastaat hakijoiden kysymyksiin ja ohjaat heitä niin sähköpostitse ja puhelimitse kuin myös sosiaalisen median kautta. Kasvokkain tapaat hakijoita työhösi kuuluvilla vastaanottoajoilla sekä erilaisissa rekrytointitapahtumissa. Hakijoiden kysymykset saattavat liittyä vaikkapa Helsingin yliopiston tarjoamiin koulutusohjelmiin ja pääset työssäsi ohjaamaan hakijoita tärkeiden valintojen edessä. Lisäksi tulet yhdessä muiden hakijapalveluiden tiimien kanssa kehittämään yhteisiä ohjeistuksia ja palveluja. Pääset myös tukemaan hakijamarkkinointia ja opiskelijavalintatiimiä markkinointiaktiviteettien ja valintojen toteutuksessa.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista tutkintoa tai korkeakoulututkintoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja ennen kaikkea halua kehittyä näissä tehtävissä edelleen. Yliopistokoulutuksen, yliopiston koulutustarjonnan ja hakuprosessien tuntemus ovat eduksi tehtävässä toimiessa. Työssäsi tarvitset myös asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja sekä kykyä markkinointihenkiseen viestintään. Lisäksi työskentely kansainvälisessä toimintaympäristössämme edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi.

Sinua odottaa mielenkiintoinen asiantuntijatehtävä dynaamisessa ja ajanhermolla olevassa hakijapalveluiden työyhteisössä. Avoinna on mahdollisuus tulla osaksi osaavaa, kehittämismyönteistä sekä yhteen puhaltavaa hakuneuvontatiimiä. Lisäksi työpaikkasi sijaitsee keskeisellä sijainnilla Helsingin keskustassa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa-linkistä sunnuntaihin 25.2.2018 mennessä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa.

Lisätietoja antavat Karolina Kokko-Uusitalo 16.2. saakka (karolina.kokko-uusitalo@helsinki.fi, p. 02 941 28332) ja viikolla kahdeksan Sini Saarenheimo (sini.saarenheimo@helsinki.fi, p. 02 941 22219).

Hae viimeistään 25.02.2018

Haku päättyy

sunnuntai, helmikuu 25, 2018