Haemme GRANT COACHIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Grant Coachina:

• Autat tutkijoita kilpaillun täydentävän tutkimusrahoituksen hakemisessa kommentoimalla hakemusten sisältöjä ja tukemalla kirjoitusprosessia, keskittyen valikoitujen merkittävien hakemusten valmistelun tukeen.
• Tuet tutkimusryhmiä täydentävää rahoitusta koskevassa suunnittelussa ja edistät rahoitushauissa tutkijoiden keskinäistä ja ulkopuolisten kumppanien kanssa tehtävää yhteistyötä.
• Pidät yhteyttä tutkimusrahoittajiin, osallistut koulutusten järjestämiseen ja vastaat muista sovituista tutkimuspalveluihin liittyvistä tehtävistä.

Tehtävä sijoittuu tutkimuspalveluiden toimialalle, joka edistää yliopiston tutkimusedellytyksiä, vastaa yliopiston omasta tutkimusrahoituksesta ja tuottaa tutkimuksen asiantuntijapalveluita. Grant Coach työskentelee pääasiassa Meilahden ja Viikin kampuksilla sijaitsevien tiedekuntien ja erillislaitosten tukena.

Sinusta

Olet ulospäinsuuntautunut, esiintymistaitoinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kykenet itsenäiseen ja oma-aloitteiseen, sekä tarkkaan ja järjestelmälliseen työskentelyyn. Johdat itseäsi tavoitteellisesti ja sinulla on ratkaisukeskeinen palveluasenne. Tarvitset tehtävässä kykyä hallita kokonaisuuksia, organisoida tehtäviäsi ja toimia vaihtelevien aikataulupaineiden puitteissa. Grant Coachina sinulta edellytetään tohtorin tutkintoa ja kokemusta biotieteistä.

Sinulla on aiempaa kokemusta menestyksekkäästä rahoitushakemusten kirjoittamisesta ja tutkimushallinnosta sekä kiinnostusta ja kykyä ymmärtää myös oman tutkimusalasi ulkopuolella olevaa tutkimusta. Kykenet tieteellisen tekstin analysointiin ja erittelyyn suhteessa tutkimusrahoittajan esittämiin kriteereihin. Arvostamme yliopistomaailman ja tutkimusrahoittajien tuntemusta, kokemusta toimimisesta kansainvälisessä tutkimusympäristössä, hallinnollista kokemusta ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Kansainvälisessä toimintaympäristössämme viestit sujuvalla englannin kielen kirjallisella ja suullisella taidolla. Suomen kielen taitosi on etu.

Tehtävä soveltuu hyvin sinulle, jos olet kiinnostunut työskentelemään tutkimuksen ja tutkimuspalveluiden rajapinnassa sekä kehittämään tutkimustyötä tukevia palveluja ja niihin liittyviä prosesseja.

Miksi meille?

Grant Coachina olet osa innostavaa ja hyvässä yhteishengessä toimivaa huipputiimiä. Vaikutat omalla työlläsi suoraan yliopiston tutkijoiden mahdollisuuksiin tehdä huippututkimusta paremman tulevaisuuden luomiseksi. Työhyvinvointisi on meille tärkeää ja huolehdimme siitä mm. joustavien työaikojen, työterveyshuollon ja erinomaisten liikuntapalveluiden avulla. Tueksi työhösi saat tutkimuspalveluiden osaavan ja monipuolisen asiantuntijajoukon lisäksi koko yliopistopalveluiden yhteisön.

Kiinnostuitko?

Odotamme hakemustasi rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 30.9.2020 mennessä. Yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat voivat jättää hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalissa.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja siinä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävän palkkaus asettuu työsuhteen alussa 4200-4500 euroon/kk riippuen valittavan henkilön osaamisesta ja aiemmasta työkokemuksesta.

Lisää tietoa tehtävästä antaa tutkimusrahoituksen palvelupäällikkö Jukka Reivinen 050 431 6973 (ei tavattavissa 18.9.-30.9.) ja Grant Coach Katja Ritari 050 556 0332.

#helsinkiunicareers

Haku päättyy

30.09.2020 23:59 EEST