Eläinlääketiedettä voi Suomessa opiskella vain Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa. Tiedekunta vastaa eläinlääkäreiden peruskoulutuksesta, eläinlääketieteellisestä tutkimuksesta sekä huolehtii alan tieteellisestä jatko- ja täydennyskoulutuksesta. Ammatillisena jatkotutkintona voi suorittaa erikoiseläinlääkärin tutkinnon. Laillistettu eläinlääkäri voi erikoistua hevossairauksiin, pieneläinsairauksiin, tarttuviin eläintauteihin, tuotantoeläinten terveyden- ja sairaanhoitoon tai ympäristöterveydenhuoltoon ja elintarviketuotannon hygieniaan.

Eläinlääketieteellinen tiedekunta hakee

ERIKOISTUVIA ELÄINLÄÄKÄREITÄ (TARTTUVAT ELÄINTAUDIT)

määräaikaisiin työsuhteisiin (2-12 kk) tarttuviin eläintauteihin soveltuviin tehtäviin tiedekunnassa 2.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Erikoistuvan eläinlääkärin tehtävään hakevalta edellytetään, että hän on Suomessa laillistettu eläinlääkäri ja hänet on hyväksytty erikoistumiskoulutusohjelmaan. Valinnassa kiinnitetään huomiota erikoistumisessa suoritettuihin opintopisteisiin, erikoistumisalalla hankittuun työkokemukseen ja erikoistumisalaan liittyviin muihin ansioihin.

Erikoistuvan eläinlääkärin työtehtävät määräytyvät sen mukaan suorittaako erikoistuja erikoistumiskoulutuksen perus- vai syventävää jaksoa, ja ne suoritetaan tarttuviin eläintauteihin soveltuvissa opetus-, diagnostiikka- ja/tai tutkimustehtävissä tiedekunnassa.

Tutustu erikoistumiskoulutusta koskeviin ohjeisiin tiedekunnan sivulla:
https://www.helsinki.fi/fi/elainlaaketieteellinen-tiedekunta/ammatilline....

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasoon 4 ja on noin 2 900 euroa kuukaudessa.

Hae tehtävää Helsingin yliopiston rekrytointijärjestelmän kautta Hae työpaikkaa -linkistä viimeistään 15.09.2019. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalissa. Voit täyttää rekrytointijärjestelmässä vain pakolliset(*) tiedot (nimi, kansalaisuus, sähköposti sekä vastaukset alla oleviin kysymyksiin).

• Oletko Suomessa laillistettu eläinlääkäri?
• Minä vuonna sinut on hyväksytty erikoiseläinlääkärikoulutukseen?
• Missä vaiheessa erikoistumisopintojasi olet (WebOodiin kirjatut opinnot ja opintopisteet)?
• Minä vuonna suunnittelet valmistuvasi?
• Mikä on toiveesi työsuhteen pituudesta (haettavien kuukausien määrä) ja sen aloittamisajankohdasta?

Lisää liitteeksi mieluiten yhtenä pdf-tiedostona vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo. Voit tarvittaessa poistaa vanhat liitteet hakijaprofiilistasi. Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt rekrytointijärjestelmään, mutta unohtanut salasanasi, saat uuden salasanan kirjautumissivun Salasana unohtunut? -linkistä (ks. Ohjeet rekrytointijärjestelmän käyttöön). Saat vahvistuksen sähköpostiisi onnistuneesta hakemuksen lähettämisestä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yliopistonlehtori, dosentti Anna-Maija Virtala, anna-maija.virtala(at)helsinki.fi. Lisätietoa rekrytointijärjestelmästä antaa henkilöstöasiantuntija Heidi Kauppinen, heidi.m.kauppinen(at)helsinki.fi, p. 0504155341.

Haku päättyy

15.09.2019 23:59 EEST