Helsingin yliopiston Kilpisjärven biologinen asema (www.helsinki.fi/kilpis) kuuluu bio- ja ympäristötieteelliseen tiedekuntaan ja sijaitsee Kilpisjärven rannalla Saanatunturin juurella. Asema on keskisuuri kansainvälinen kenttäasema, jossa työskentelee vakinaisesti 7 henkilöä.

Kilpisjärven biologinen asema hakee

EMÄNTÄÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen 26.6.–30.9.2017.

Emännän tehtäviin kuuluvat ruoan valmistamisen lisäksi muun muassa elintarviketilausten tekeminen sekä muut esimiehen antamat työtehtävät. Emäntä myös osallistuu kaikkiin keittiössä tehtäviin töihin sekä kokous-, vierailu- ja juhlatilaisuuksien tarjoiluun ja suunnitteluun. Työ on vuorotyötä, myös viikonloppuisin.

Toivomme löytävämme itsenäiseen ja asiakasystävälliseen työskentelyyn tottuneen henkilön, jolla on keittiöalan koulutus ja kokemusta suurkeittiötyöskentelystä. Lisäksi toivomme reipasta ja oma-aloitteista työotetta. Emännällä tulee olla voimassa oleva hygieniapassi.

Työnantajalla on tarjottavana työntekijälle vuokrattavaksi huone soluasunnosta.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuuskehikon tasoon 4-5. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa. Kokonaispalkka on n. 2100 – 2400 euroa kuukaudessa.

Hakemus jätetään yliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta Hae paikkaa -linkistä. Yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa tehtävään SAP HR –portaalissa. Hakemukseen liitetään ansioluettelo (CV). Hakuaika päättyy 31. toukokuuta 2017.

Lisätietoja palkasta ja tehtävistä antaa palvelukoordinaattori Rauni Partanen, 050-4480699, rauni.partanen@helsinki.fi.

Hae viimeistään 31.05.2017

Haku päättyy

keskiviikko, toukokuu 31, 2017