Helsingin yliopisto – globaali vaikuttaja. Viestintä ja yhteiskuntasuhteet -toimiala on osa Helsingin yliopiston yliopistopalveluita. Visiomme on edistää yliopiston yhteisöllisyyttä ja kansainvälistä vaikuttavuutta.

Etsimme digitaalisen viestinnän harjoittelijaa Viikin kampuksen viestintä ja yhteiskuntasuhteet -tiimiin.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu tiimin työskentelyyn osallistuminen, verkkosivujen ylläpitäminen, sosiaalisen median sisältöjen tuottaminen ja asiakaspalvelu.

Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, osaamista verkkosivuston rakenteellisesta suunnittelusta sekä sosiaalisen median sisällöntuotannosta, visuaalista silmää, kuvankäsittelytaitoja ja yleisempien julkaisujärjestelmien hallintaa. Arvostamme kiinnostusta digitaalisen viestinnän uusimpiin virtauksiin ja joustavaa asennetta. Edellytämme harjoittelijaltamme hyvää suomen kielen taitoa, englanti ja ruotsi lasketaan eduksi. Tukea ja ohjausta työhönsä harjoittelija saa digiviestinnän asiantuntijoilta ja koko Viikin kampuksen viestintä ja yhteiskuntasuhteet -tiimiltä.

Harjoittelu alkaa 15.08.2018 tai sopimuksen mukaan ja kestää 6 kk.

Palkkaus on 1570 euroa kuukaudessa.

Harjoittelun tulee pääosin olla tutkintoon sisällytettävää pakollista tai opintoihin hyväksiluettavaa työharjoittelua. Harjoittelu ei edellytä yliopiston harjoittelutukea.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa –linkistä 22.5.2018 mennessä. Hakemukseen pyydetään liittämään ansioluettelo.

Lisätietoja antaa digitaalisen viestinnän asiantuntija iina.remonen@helsinki.fi ja viestinnän asiantuntija laura.hiisivuori@helsinki.fi.

Haku päättyy

22.05.2018 23:59 EEST