Helsingin yliopisto - globaali vaikuttaja, yhdessä.

Haemme ASIANTUNTIJAA tutkimuspalveluiden strategisten hankkeiden tukeen.

Strategisten hankkeiden tuen tehtäväkenttään kuuluvat erityisesti laaja-alaista valmistelua edellyttävät kansallisten ja kansainvälisten rahoittajien rahoitusinstrumentit. Asiantuntijana vastaat tiimissämme omalta osaltasi rahoitusta koskevien hakemusten ja linjausten valmistelusta sekä palveluista yliopiston tutkijoille ja johdolle. Osallistut myös yliopiston kilpaillun tutkimusrahoituksen strategioiden valmisteluun yhteistyössä muiden tutkimuspalveluiden yksiköiden kanssa. Teet yhteistyötä kotimaisten ja ulkomaisten sidosryhmien ja kumppanien kanssa.

Tehtävät edellyttävät kokemusta tutkimusorganisaatioista ja tutkimusrahoituksen hakemisen tuesta. Odotamme sinulta tohtorin tutkintoa. Yliopiston toimintaympäristö, kansainväliset sekä kotimaiset rahoittajat ja rahoitusinstrumentit ovat sinulle tuttuja ja neuvottelet, esiinnyt ja kirjoitat luontevasti suomeksi ja englanniksi. Tiimiämme vahvistaisi päätöksentekoa tukevan tietopohjan keräämiseen ja analysointiin liittyvä osaaminen ja kokemus. Erityisen vaikutuksen meihin teet tiimityö- ja yhteistyötaidoillasi sekä kyvylläsi itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn.

Meillä sinua odottavat monipuoliset ja haastavat tehtävät uusimman tutkimuksen parissa kansainvälisessä työyhteisössä. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen sekä muut ison organisaation edut, kuten joustavat työajat, kattavan työterveyshuollon ja edulliset ja monipuoliset liikuntapalvelut. Tehtävä on voimassa toistaiseksi ja se täytetään 6 kuukauden koeajalla.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme Hae paikkaa -linkistä viimeistään 29.4.2018. Yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anssi Mälkki (anssi.malkki@helsinki.fi; 050 3119522).

Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaista tutkimusyliopistoista. Henkilöstömme kokonaismäärä on 7 500 ja meillä opiskelee 36 500 tutkinto-opiskelijaa. Yliopistopalvelut auttavat kansainvälistä yhteisöämme keskittymään yliopiston ydintehtäviin: tutkimukseen, opetukseen, opiskeluun ja yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen. Tutkimuspalvelut toimii osana Helsingin yliopiston yliopistopalveluja. Tutkimuspalvelut edistää yliopiston tutkimusedellytyksiä, vastaa yliopiston omasta tutkimusrahoituksesta ja tuottaa tutkimuksen asiantuntijapalveluita.

Haku päättyy

29.04.2018 23:59 EEST