Viestintä ja yhteiskuntasuhteet toimii osana Helsingin yliopiston yliopistopalveluja ja vastaa monimediaviestinnän, kumppanuus- ja sidosryhmätyön sekä markkinoinnin ja identiteetin palveluista.

Haemme yhteiskuntasuhteiden tiimiimme ALUMNI- JA SIDOSRYHMÄSUHTEIDEN YHTEYSPÄÄLLIKKÖÄ

Alumni- ja sidosryhmäsuhteiden yhteyspäällikkö toteuttaa yliopiston alumni- ja sidosryhmäyhteistyötä kotimaassa ja kansainvälisesti. Yhteyspäällikkö osallistuu yliopiston alumni- ja sidosryhmätyön, varainhankinnan ja vaikuttamistyön suunnitteluun, kehittämiseen ja toteuttamiseen. Yhteyspäällikkö vastaa mm. alumneille ja muille sidosryhmille kohdennettujen palveluiden ja uusien konseptien kehityksestä sekä tuottaa alumneille ja sidosryhmille suunnattua viestintää, rekrytointikampanjoita ja tapahtumia sekä toteuttaa alumneille kohdennettuja varainhankintakampanjoita. Yhteyspäällikkö tukee yliopiston yksiköitä alumni- ja sidosryhmätyön sekä yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen kehityksessä.

Toivomme yhteyspäälliköksi valittavalta henkilöltä kokemusta tavoitteellisesta alumni- ja sidosryhmäyhteistyöstä sekä soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Jos olet vasta valmistumisvaiheessa, se sopii meille myös hyvin. Yhteyspäällikön työ edellyttää hyvää Helsingin yliopiston yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen ja sidosryhmien tuntemusta sekä hyvää yhteistyökykyä ja palveluasennetta erilaisten vaatimusten edessä. Tehtävässä tarvitaan kotimaisten kielten lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa, esiintymistaitoa ja monimediaisen viestinnän osaamista.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuuskehikon tasoon 9. Tehtävä on määräaikainen 23.5.2018 saakka ja se täytetään neljän kuukauden koeajalla. Toivomme mahdollisimman pikaista aloitusta.

Hae tehtävää yliopiston rekrytointijärjestelmän kautta Hae paikkaa -linkistä viimeistään 24.9.2017. Liitä mukaan ansioluettelosi. Yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteyspäällikkö Pia Dolivo, 050 595 1209, pia.dolivo@helsinki.fi.

Hae viimeistään 24.09.2017

Haku päättyy

sunnuntai, syyskuu 24, 2017