Alumniyhdistyksen toimisto sijaitsee Porthanian kolmannessa kerroksessa, huoneessa 362, Yliopistonkatu 3, Helsingin yliopisto. Tavoitat meidät parhaiten kello 13-15 välisenä aikana.

Tavoitat meidät arkisin kello 13-15 puhelimitse 029 412 4494 / +358 50 415 6798 ja sähköpostitse alumniyhdistys@helsinki.fi

Postiosoitteemme on
Helsingin yliopiston alumniyhdistys
PL 4, Huone 362, 00014 Helsingin yliopisto

Ovatko yhteystietosi muuttuneet? Kerro meille uudet yhteystietosi lomakkeella.

Voit myös käyttäähenkilökohtaista linkkiä jolloin tieto tallentuu heti suoraan rekisteriin kunhan muistat painaa joko "Tallenna" tai "Siirry maksamaan" painiketta riippuen onko jäsenmaksusi suortettu tälle vuodelle. Löydät henkilökohtaisen linkin sähköpostista, joka on otsikoitu Jäsenmaksu 2018 ja yhteystietojen päivitys tai Tervetuloa Alumniyhdistyksen jäseneksi.

Asiakkuuspäällikkö
Jenny Österman
alumniyhdistys(at)helsinki.fi
029 412 4494

Kampanjavastaava
Joel Eklund
alumnforeningen(at)helsinki.fi
029 412 4505

Toiminnanjohtaja
Pia Österman
alumniyhdistys(at)helsinki.fi
029 412 4916

Haluatko apua alumnitoiminnan kehittämisessä, alumni- tai työelämätapahtumien järjestämisessä tai alumniesi tavoittamisessa?

Ota yhteyttä Helsingin yliopiston alumniyhdistykseen! Teemme alumnityötä 27 vuoden kokemuksella yli 7000:lle alumnille päivittäin tiiviissä yhteistyössä muiden eurooppalaisten ja amerikkalaisten Alumniyhdistysten ja alumnitoimijoiden kanssa. Kokemus mahdollistaa korkeatasoisen toiminnan.   

Tarjoamme yhteistyötä kaikille HYY:n aine-, oppiala- ja tiedekuntajärjestöille sekä osakunnille ja itsenäisille alumniyhdistyksille HYY:n kanssa tehtävän monipuolisen yhteistyön puitteissa jonka tavoitteena on parantaa opiskelijoiden työelämävalmiuksia ja työllistymistä.

Autamme sinua niin alumnien tavoittamisessa, tapahtumien järjestämisessä, työelämätilaisuuksien onnistumisessa, alumninen vapaaehtoistyön organisoinnissa kuin alumnitoiminnan tavoitteiden ja mittarien laatimisessa.

Älä jää yksin! Toimistomme sijaitsee Porthaniassa. Tule piipahtamaan, soita tai mailaa niin katsotaan miten voimme auttaa toisiamme. Yhteistyö ja verkostoituminen ovat alumnitoiminnan menestyksen kulmakivi.  

Toiminnanjohtaja Pia Österman (Historian alumni 2009, gratisti 2003)
029 412 4916
alumniyhdistys@helsinki.fi

Opiskelijoiden työllistymishankkeen avustaja Sonja Sipponen
0440 499 264
sonja.sipponen@helsinki.fi

Siirry Alumniyhdistyksen etusivulle =>

Gold&Green Foods -yhtiön perustaja ja teknologiajohtaja, ETT Reetta Kivelä on Vuo­den Alum­ni 2018

Helsingin yliopiston alumniyhdistys on valinnut Helsingin yliopiston Vuoden Alumniksi 2018 Nyhtökauran kehittäjän Reetta Kivelän. Kivelä on Gold&Green Foods -startup-yhtiön toinen perustajista ja sen teknologiajohtaja. Nyhtökaura on Gold&Green Foodsin kehittämä proteiinipitoinen kasvisvalmiste, jota voi käyttää ruoanlaitossa jauhelihan tapaan. Kauppoihin tuote tuli vuonna 2016 suurella menestyksellä.

Kivelästä tuntuu luontevalta olla Vuoden Alumni. Hän ei koe, että olisi koskaan poistunut yliopiston käytäviltä. Uudessa kunniatehtävässään hän aikoo puhua ainakin tasa-arvosta ja innovoinnista.

"Suomessa ei ole koskaan tarvinnut ajatella, että olen vain tyttö. Jo Keski-Euroopassa elintarvikeala on paljon perinteisempää ja miehisempää."

Hänen mukaansa innovaatioita kuitenkin syntyy kunnolla vasta, kun erilaiset ihmiset katsovat maailmaa eri näkökulmista. "Nyhtökauran ideaan oli helppo sukeltaa sisään, kun minulla oli omat kokemukseni työssäkäyvänä kasvissyöjä-äitinä. Ei ollut aikaa liottaa linssejä."

Kivelä on jo vuosia ollut yli 7000:nen aktiivin alumnin yhteisön – Alumniyhdistyksen – jäsen. Alumnitoiminnassa Kivelä pitää keskeisenä mentorointia.

"Minua on aikoinaan mentoroitu, ja toivoisin että pääsisin itsekin mentoroimaan; että muut voisivat hyödyntää minun kokemuksiani tulevaisuudessa ja tehdä maailmaa paremmaksi."

AlumniForum Vuoden Alumni 2018 yleisöluento
Entä jos uusiu­tu­va ruo­ka oli­si rat­kai­su?
Torstaina 22.3.2018 klo 17
Paikka: Yliopiston juhlasali