Paikallisklubit

Paikalliset alumniklubit ovat yliopiston aiempien opiskelijoiden perustamia paikallisia ryhmiä, jotka toimivat osana Helsingin yliopiston alumniyhdistystä. Klubit mahdollistavat alumniuden toteuttamisen paikallisesti, missä tahansa ympäri maailmaa.

Mitä paikallisklubit tarjoavat?

  •     Helsingin yliopiston läsnäolon yhteisössäsi
  •     Mahdollisuuden verkostoitua muiden Helsingin yliopiston alumnien kanssa
  •     Yliopisto- ja/tai HUB-lehden postitettuna kaikille ryhmän jäsenille
  •     Muita jäsenetuja, jotka neuvotellaan paikallisesti
  •     Innostavia ja osaamista avartavia tapahtumia kaikenikäisille Helsingin yliopiston alumneille ja yliopiston ystäville

Kuka voi olla mukana klubissa?

Kuka tahansa Helsingin yliopiston alumni voi olla mukana paikallisklubissa. Alumneja ovat kaikki Helsingin yliopiston aiemmat ja nykyiset opiskelijat ja työntekijät. Olet alumni, jos olet opiskellut tai työskennellyt yliopistossa, vaikka et olisi valmistunut.

Miten voin perustaa paikallisklubin?

Helsingin yliopiston alumniyhdistys tarjoaa tukea paikallisyhdistyksen perustamiseen. Jos asuinpaikkakunnallasi on paljon alumneja ja yliopiston ystäviä ja faneja, ota yhteyttä Alumniyhdistyksen toimistoon.

Paikallisklubien esimerkkitapahtumia

  • Tiede ja käytäntö kohtaavat: tutkijoiden ja alumnien keskustelutilaisuus ajankohtaisesta aiheesta tieteen ja käytännön näkökulmasta
  • Helsingin yliopisto-illat: klubin järjestämiä vierailuja paikallisiin urheilu- ja kulttuuritapahtumiin
  • Viinin ja oluen maisteluillat
  • Verkostoitumislounaat

Helsingin yliopiston alumniyhdistys ry:n Kouvolan klubin tarkoituksena on tuoda yhteen ja verkostoida Kouvolan seudulla asuvia tai toimivia Helsingin yliopiston alumneja ja tarjota mahdollisuus alumniuden toteuttamiseen paikallisesti sekä ylläpitää alumnien yhteyttä yliopistoonsa. Klubiin voivat liittyä kaikki alumniyhdistyksen jäsenet.

Klubi järjestää akateemista ja vapaamuotoista ohjelmaa, jakaa tietoa Helsingin yliopistosta sekä toteuttaa muita tavoitteidensa ja alumniyhdistyksen arvojen mukaisia projekteja. Tavoitteena on järjestää mahdollisimman kevyellä organisaatiolla mahdollisimman hyvää, älyllisesti innostavaa toimintaa kuusi kertaa vuodessa.

Helsingin yliopiston alumniyhdistys ry:n Kouvolan klubi
c/o Mikko Wirtanen
Savonkatu 40
45100 Kouvola
kouvolan.klubi@alumni.helsinki.fi

Klubin puheenjohtaja Mikko M. J. Wirtanen, mikko.wirtanen@alumni.helsinki.fi    
Klubin varapuheenjohtaja, Tiina Kirvesniemi tiina.kirvesniemi@kyamk.fi

Jäseneksi?

Jos haluat liittyä jäseneksi Alumniyhdistykseen ja Kouvolan klubiin, ota yhteyttä Alumniyhdistyksen toimistoon.