Noitia poltetaan, taikausko kukoistaa, ritarit taistelevat kömpelösti haarniskoissaan. Kirkko päättää kaikesta ihmisten elämässä ja maapallon uskotaan olevan litteä. Tällaista oli elämä keskiajalla - vai oliko sittenkään?

Keskiaika on nähty synkkänä kautena antiikin ja renessanssin loiston välissä. Pimeä aika -teoksessa (Gaudeamus 2019) historioitsija Jaakko Tahkokallio oikoo kymmenen yleistä väärinkäsitystä ajanjaksosta. Murtamalla myytin kerrallaan hän piirtää todenperäisemmän kuvan aikakaudesta, jossa ihmiset eivät olleet vain väkivaltaisia tai kirkko tieteen kehityksen tiellä - ja miekkailu näytti aivan muulta kuin elokuvissa.

Tilaa teos Gaudeamuksen verkkokaupasta nyt tarjoushintaan 24,90 € (norm. 29 €) ja ilman toimituskuluja tarjouskoodilla KESKIAIKA. Etu on voimassa 30.11. asti.

Huom. Tarjousta ei voi yhdistää Alumniyhdistyksen perusjäsenetuun eikä samalla tilauskerralla voi tilata muita tuotteita perusjäsenedulla.

--

Alumniyhdistyksen yhteistyökumppanina Helsingin yliopiston kustantamo Gaudeamus tarjoaa jäsenetuna -20 % alennuksen verkkokaupan ostoksista koko vuoden ajan.

Kartta on epätavanomainen ihmissuhteita käsittelevä komedia valinnanvapauden keskelle eksyneistä, jotka etsivät pakkomielteisesti rakkautta, merkitystä ja yhteyttä. Poikkeuksellisen tiivis ystäväpiiri on turvannut kaikissa valinnoissaan Kaarinan valovoimaiseen persoonaan. Kun he yllättäen saavat kuulla Kaarinan olevan poissa, he jäävät tyhjän päälle.

Rooleissa: Maria Kuusiluoma, Pirjo Määttä, Harri Nousiainen, Ilja Peltonen, Sari Puumalainen ja Kreeta Salminen.

Kansallisteatteri tarjoaa liput näytökseen Willensaunassa lauantaina 30.11. kello 19.00 alumnihintaan 29 € / lippu (norm 35 €). Osta liput Lippu.fi-palvelusta tällä linkillä. Alumnihinta on voimassa niin kauan kuin lippuja on saatavilla. Willensaunan sisäänkäynti on Pienen näyttämön tavoin Kaisaniemen puiston puolelta Itäisen Teatterikujan kulmasta.

La 30.11.2019 klo 19, Willensauna, Bergbominkuja 2

Alumniyhdistyksen yhteistyökumppanina Kansallisteatteri tarjoaa jäsenetuna vaihtuvia erikoistarjouksia koko vuoden ajan.

Opiskelijoiden perustama UniCafe näyttää vastuullisuutensa arkipäivän tekoina ja valintoina, jotka näkyvät toiminnassa, tuntuvat palvelussa ja maistuvat lautasella. UniCafe on vuosikymmenet varmistanut, että jokaiselle opiskelijalle on tarjolla terveellistä ruokaa erittäin edullisesti. Lähes kaikki alumnit ovat syöneet UniCafeen lounasta ja tenttineet sen voimin.

UniCafe tarjoaa alumneille lounasta henkilökuntahintaan yliopiston kampusten UniCafeissa sekä UniCafe Ylioppilasaukiossa.

Lounas sisältää pääruoan lisäksi juoman, leipäpöydän, lisäkesalaatit sekä valinnaisen kahvin, teen tai jälkiruoan hintaan 5,70-7,20 € (norm. 8,80-9,50 €).

UniCafe Ylioppilasaukiossa voit valita myös Bistro-vaihtoehdon 8,70 € (norm 9,00 €), joka sisältää pääruoan lisäksi alkukeiton sekä runsaan salaattibuffetin.

Koe opiskeluajan nostalgiaa, syö maukas ja edullinen lounas ja seurustele sekä opiskelijoiden että yliopiston henkilökunnan kanssa. Näytä kassalla sähköistä tai paperista jäsenkorttia hyödyntääksesi etua.

Stand up Wanha Satama tuo vaihtuvan ja viihdyttävän kattauksen Suomen nousevia ja johtavia Stand up-koomikoita samalle lavalle tiistaina 12.11.2019. Illan isäntänä Ville Kormilainen. Pääesiintyjänä Helena Pöllänen. Lisäksi esiintymässä Heidi Mäkelä, Jani Autio, Joan Valis ja Inka Valima. Lue lisää koomikoista.

Ovet aukeavat kello 18, ohjelma alkaa kello 19 Wanhassa Satamassa (Kanavakatu 5). Osta liput alumnihintaan ovelta 10 € (norm. 15 €). Mainitse oston yhteydessä koodisana ALUMNI. Tapahtumassa juomatarjouksia sekä runsas ja täyttävä salaattibuffet.

Seuraava stand up -ilta järjestetään 12.12.2019. Lue lisätietoja esiintyjistä täältä.

Ti 12.11.2019 klo 19, Wanha Satama, Kanavakatu 5

Opiskelijaliikunnasta vuonna 1967 alkanut UniSport on liikuttanut nykyisiä ja aiempia opiskelijoita vastuullisesti ja monipuolisesti. Toiminta on laajentunut kuudelle eri kampukselle Helsingistä Espooseen ja tarjonta sisältää hyvin varustellut ja modernit kuntosalit, laajan valikoiman ryhmäliikuntatunteja (mm. Bodypump®. kahvakuula, pilates) sekä kattavan palloiluvalikoiman. Tarjolla on myös erilaisia kursseja, Personal training -palveluita ja hierontaa.

Jäsenetuna saat UniSportin kausikortin -20 % normaalihinnasta koko vuodeksi etuasiakashintaan 486 € (norm. 608 €).

UniSport Kluuvi on ydinkeskustan suurin kuntosali. Kolmikerroksinen keskus tarjoaa puitteet kaikenlaisille treenaajille, olit sitten kokenut konkari tai vasta-alkaja. Liikuntakeskuksessa on muun muassa ydinkeskustan suurin kuntosali sekä ryhmäliikuntasali, sisäpyöräilysali, hierontaa ja personal training -palveluita. Avara kuntosali on laitteistoltaan sellainen, että se palvelee mahdollisimman hyvin kaikkia kuntosalikävijöitä. Monipuolisen laitevalikoiman lisäksi salilla on erilliset alueet vapaapainoharjoittelulle ja aerobiselle liikunnalle sekä runsaasti tilaa kehonpainoharjoitteluun, kehonhuoltoon ja venyttelyyn. Liikuntakeskus sijaitsee Tiedekulmassa, osoitteessa Yliopistonkatu 4.

Alumnien kausikorttialennus

Alumniyhdistyksen jäsenenä saat UniSportin kausikortin, kurssit, valmennus- ja testauspalvelut sekä hieronnan etuasiakashintaan (etu ei sisällä kenttä- ja salivarauksia). Hinnat voimassa 1.9.2019 alkaen. Unisport hyväksyy useimmat liikuntasetelit. Kausikortin voit hankkia UniSportin asiakaspalvelupisteistä.
Esitä kassalla jäsenkortti. Tarkemmat ehdot ja hinnat löytyvät Unisportin hinnastosta =>

Kausikortilla:

  • kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien vapaa käyttöoikeus kausikortin mukaisina aukioloaikoina
  • palloilun ohjatut, rento- ja pelurivuorot
  • varausoikeus kausikorttiin kuuluviin palveluihin (huom. varausrajoitukset)
  • yhden (1) kuukauden maksuton lomavapaa 12 kk:n kausikorttilaisille (ei koske AlumniFukseja)
  • maksuton jäädytys palveluehdoissa mainituista syistä (esim. väliaikainen muutto)
  •  7 päivän tyytyväisyystakuu
  •  etu ei sisällä kenttä- ja salivarauksia

Oletko AlumniFuksi?

Alumniyhdistyksen AlumniFukseille Unisport tarjoaa erityisedun. Saat kausikortin henkilöstöhintaan 12 kk 192 € (norm. 608 €) ja kurssit sekä hieronnan etuasiakashintaan (etu ei sisällä kenttä­ ja salivarauksia). Mikäli valmistumisestasi on kaksi vuotta tai vähemmän olet AlumniFuksi. Yhden (1) kuukauden maksuton lomavapaa 12 kk:n kausikorttilaisille ei koske AlumniFukseja. Esitä kassalla jäsenkortti sekä tutkintotodistus. Tarkemmat ehdot ja muiden palveluiden hinnat ovat Unisportin hinnastossa. Hinnat ovat voimassa 1.9.2019 alkaen.

Kausikortin voit hankkia UniSportin asiakaspalvelupisteistä. Hintaedun saat esittämällä yhdistyksen sähköisen jäsenkortin tai paperisen jäsenkortin.

Oletko Helsingin yliopiston eläkeläinen?

Helsingin yliopiston eläkeläisenä saat UniSportin palvelut edulliseen henkilöstöhintaan. Edun saamiseksi tulee esittää erillinen todistus, jonka täyttämiseen löydät ohjeen täältä =>

AlumniFuksit saavat kausikortin henkilöstöhintaan 12 kk 192 € (norm. 608 €) ja kurssit, valmennus- ja testauspalvelut sekä hieronnan etuasiakashintaan (etu ei sisällä kenttä- ja salivarauksia).  Yhden (1) kuukauden maksuton lomavapaa 12 kk:n kausikorttilaisille ei koske AlumniFukseja. Esitä kassalla jäsenkortti sekä tutkintotodistus. Tarkemmat ehdot ja muiden palveluiden hinnat ovat Unisportin hinnastossa. Hinnat ovat voimassa 1.9.2019 alkaen.

Kausikortin voit hankkia UniSportin asiakaspalvelupisteistä. Hintaedun saat esittämällä yhdistyksen sähköisen jäsenkortin tai paperisen jäsenkortin ja tutkintotodistuksen.

AlumniFuksi-jäsenyys on suunnattu Helsingin yliopistosta vastavalmistuneille. Mikäli valmistumisestasi on kaksi vuotta tai vähemmän tai olet edelleen opiskelijana Helsingin yliopistossa suositellemme sinulle tätä jäsenyysmuotoa. Se on vuositasolla perusjäsenyyttä edullisempi (20€ / kalenterivuosi) ja sisältää eritysetuja äskettäin valmistuneille.

24.10.-28.11.2019 Pilates, alkeet (UniSport Kumpula)
Kurssilla perehdyt pilateksen perusteisiin kuten ydintukeen ja selän neutraaliasentoon.

1.11. Kuntosalistartti, laitteet tutuiksi (UniSport Keskusta)
Pääset hyvin alkuun kuntosaliharjoittelun perusteissa, tutustut keskeisiin liikkeisiin ja uusi sali tulee tutuksi.

29.10.-3.12. Cross Training, alkeet (UniSport Keskusta)
Kehitä monipuolisesti voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta sekä koordinaatiota.

Lisätiedot:
Liikuntasuunnittelija Elina Kero
+358 50 318 2420
elina.kero@helsinki.fi
tai unisport.fi

Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö on kulttuuriteoistaan palkittu tiedon välittäjä ja merellisen sisällön tuottaja. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa konkreettisilla, mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä vähentävillä toimilla. Työtä ohjaavat mitattavat tulokset ja vaikuttavuus. 

Alumniyhdistyksen yhteistyökumppanina John Nurmisen säätiö tarjoaa vaihtuvia erikoistarjouksia ja kutsuja erilaisiin tilaisuuksiin. Näistä tiedotetaan yhdistyksen verkkosivuilla, sähköpostitse ja sähköisessä jäsenkortissa. (Kuva: Jukka Nurminen)

 

Art House -ryhmään kuuluvat kirjankustantamot Art House, Kustannus Jalava ja Tietosanoma julkaisevat kirjallisuutta yhteiskunnan, harrasteiden, tieteen, historian ja kulttuurin alueilta sekä ammatti- ja oppikirjallisuutta.

Jäsenetuna saat kaikista Art House -ryhmän kirjoista 20% alennuksen Art Housen verkkokaupassa sekä kustantamon omassa kirjakaupassa (Bulevardi 19 c, 00120 Helsinki). Lisäetuna tarjoamme postikulut verkkokauppaostoksissa.

Teemme vuoden aikana myös erikoistarjouksia alumneille suunnatuissa eri tapahtumissa. Näistä saat lisätietoa Alumniyhdistyksen kautta.

Verkkokaupassa saat edun käyttämällä ostoskorin yhteydessä kampanjakoodia ALUMNI2019. Tapahtumissa ja Bulevardin kirjakaupassa saat alennuksen näyttämällä Alumniyhdistyksen jäsenkorttia.

Hotel Kämp on koko 130-vuotisen historiansa ajan toiminut kaupungin maamerkkinä Helsingin kasvaessa eurooppalaiseksi pääkaupungiksi. Hotellilla on värikäs ja mielenkiintoinen historia, ja se on saanut todistaa montaa tärkeää historiallista tapahtumaa, niin Helsingin kuin koko Suomen kannalta. Hotel Kämp avasi ovensa vuonna 1887 ja hotellista muodostui heti suomalaisen kulttuurin, eliitin ja älymystön kohtauspaikka.

Legendaarisessa Hotel Kämpissä vietti aikaansa moni Helsingin yliopiston professori, opiskelija ja alumni muun muassa Eero Erkko, Akseli Gallen-Kallela, Jean Sibelius, Juhani Aho ja Kaarlo Ståhlberg.  

Alumniyhdistyksen yhteistyökumppanina Hotel Kämp tarjoaa Alumniyhdistyksen jäsenille koko vuoden 2019 legendaarisessa Kämp Baarissa pullon talon samppanjaa Ruinart Champagne Brut hintaan 110€ (norm. 135€) tai laseittain (12cl) 18€ (norm. 22€). Etu on voimassa 1.1.2019–30.12.2019. Etu on käytettävissä kertaluontoisesti jokaisen baarivierailun yhteydessä (1 pullo / lasillinen / alumni / vierailu). Etu on lunastettavissa näyttämällä Alumniyhdistyksen jäsenkorttia tilauksen yhteydessä.

Lisäksi Hotel kämp tarjoaa erikoisetuja ruokailun ja yöpymisen yhteydessä.

Radion sinfoniaorkesteri (RSO) on Yleisradion orkesteri, jonka tehtävänä on tuottaa ja edistää suomalaista musiikkikulttuuria. RSO tekee säännöllisesti konserttikiertueita ympäri maailmaa ja on soittanut ulkomailla yli 300 konserttia. RSO:n levytykset ovat saaneet merkittäviä tunnustuksia, kuten BBC Music Magazine-, Académie Charles Cros- ja MIDEM Classical Awards -palkinnot. RSO antaa Alumniyhdistyksen jäsenille vuosittain tarjouksia.

RSO tekee yhdistyksen jäsenille vuosittain vaihtuvia tarjouksia. Jäsenetuna saat kevään 2020 konserttien normaalihintaisista kertalipuista 10% alennuksen. Konserttiohjelma löytyy RSO:n verkkosivuilta. Jäsenenä saat myös erittäin suositun RSO:n kausikortin erikoishintaan.

RSO:n kauden 2019–2020 ohjelma =>

Kertaliput

Kevään 2020 konserttien normaalihintaisista kertalipuista jäsenet saavat 10 %:n alennuksen. Konserttiohjelma löytyy RSO:n verkkosivuilta. Kevään kertaliput ovat myynnissä.

Radion sinfoniaorkesterin (RSO) kauden 2019–2020 ohjelma julkistetaan 26.4.2019.

Lippujen ostaminen:

  • Musiikkitalon lipunmyynnistä, Mannerheimintie 13 A. Musiikkitalon lipunmyynnissä ei veloiteta palvelumaksua. Saat alennukset esittämällä vuoden 2019 sähköisen tai paperisen jäsenkortin.
  • Voit varata liput myös Ticketmasterilta (ent. Lippupalvelu), jolloin hintaan lisätään Ticketmasterin palvelumaksu. Puhelinpalvelu 0600 10 800 (1,98 e / min + pvm) sekä mahdollinen varausmaksu. Mainitse varauksen yhtyedessä alumniedusta. Alennuslippuja ei voi ostaa tai varata Ticketmasterin verkkokaupasta.
  • Mainitsethan varauksen yhteydessä alumniedusta ja varauduthan todistamaan Alumniyhdistyksen jäsenyytesi lippua lunastaessasi (paperinen tai sähköinen jäsenkortti). Huomaa, että alennuslippuja ei voi ostaa tai varata Ticketmasterin verkkokaupasta.

Musiikkitalon lipunmyynti on avoinna ma–pe klo 9–18 ja la klo 9–17. Musiikkitalon lipunmyynnissä asiakkaalta ei veloiteta palvelumaksua. Muissa Ticketmasterin myyntipisteissä hintaan lisätään Ticketmasterin käsittelykulut 1,50-5 €/lippu.

Helsingin yliopiston omistama Gaudeamus on yksi maamme johtavista tiedekustantamoista, joka palvelee koko suomalaista tiedeyhteisöä ja tieteestä kiinnostunutta laajaa lukijakuntaa. Se julkaisee teoksia yhteiskuntatieteen, filosofian, humanististen tieteiden, ympäristön, talouden ja kasvatuksen aloilta.

Jäsenetuna saat Gaudeamuksen verkkokaupassa kirjoista 20%:n alennuksen. Vuoden aikana Gaudeamus myy kirjoja eri tilaisuuksissa yliopistolla ja tekee erilaisia erikoistarjouksia alumneille. Näistä erikoistarjouksista tiedotetaan yhdistyksen verkkosivuilla, sähköpostitse ja sähköisessä jäsenkortissa.

Esitä tilaisuuksissa jäsenkorttisi. Verkkokirjakaupassa alennuksen saa syöttämällä tarjoustunnuksen ALUMNI2019 kohtaan Kampanjakoodi. Yli 60 €:n tilaukset saat postikuluitta.

Tilausohje: Valittuasi haluamasi kirjat ostoskoriin, syötä kohtaan Kampanjakoodi Alumniyhdistyksen tarjoustunnus ALUMNI2019 ja paina Lisää kampanjakoodi. Tämän jälkeen näet tilauksen loppusumman, jossa alennus on otettu huomioon.

Wanha Satama on tapahtumatalo Helsingin Katajannokalla, jossa on mahdollista järjestää monipuolisia tapahtumia, kuten yritystilaisuuksia, konferensseja, kokouksia, häitä, illallisia, yksityistilaisuuksia, messuja, näyttelyitä, hyvinvointitapahtumia, seminaareja, tuotelanseerauksia, lehdistötilaisuuksia, koulutuksia tai kuvauksia.

Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen jäsenenä saat 10%:n alennuksen ensimmäisen tapahtuman tilavuokrasta. Jäsenetuna saat myös veloituksetta kaksi tuntia apua tapahtumakoordinoinnissa ennen tapahtumaa.

Wanhassa Satamassa uskotaan, että tapahtumanjärjestäminen voidaan tehdä helpoksi. Saat tarvittaessa kaiken valmiina yhdestä paikasta: henkilökohtaisen palvelun sekä räätälöinnin, tilat, ruoka- ja juomatarjoilut, tekniikan ja ohjelman. Valittavana on useita tiloja 30-3700 m2.

Lisätietoja palveluista saat verkkosivuilta www.wanhasatama.fi tai suoraan tuottaja Heli Pennaselta, +358 50 564 1988, heli@wanhasatama.fi

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (SKS) on Suomen suurin humanistisen tieto- ja tiedekirjallisuuden kustantaja, joka julkaisee vuosittain noin 60 uutta teosta suomen kielen ja suomalaisen kirjallisuuden, perinteen ja historian aloilta.

Alumniyhdistyksen jäsenenä saat SKS:n normaalihintaisista kirjoista 25 %:n alennuksen kirjakauppa Tiedekirjassa (Snellmaninkatu 13, Helsinki) ja SKS:n verkkokaupassa. SKS tekee myös 40%:n erikoistarjouksia alumneille, jotka vaihtelevat vuoden mittaan. Näistä tiedotetaan sähköpostitse ja yhdistyksen tilaisuuksissa.

Kirjakauppa Tiedekirjassa saat alennuksen esittämällä Alumniyhdistyksen jäsenkortin. SKS:n verkkokaupassa saat alennuksen käyttämällä ostoskori-sivulla koodin ALUMNIETU. Lisätietoa ja ohjeita verkkokaupan sivuilla.

Helsingin ytimessä Rautatientorilla sijaitseva Kansallisteatteri on taiteellinen teatteri, jonka ohjelmisto tarjoaa sekä kotimaista että kansainvälistä uutta draamaa ja klassikoita.

Alumniyhdistyksen yhteistyökumppanina Kansallisteatteri tarjoaa vaihtuvia erikoistarjouksia näytöksiin ja kutsuja erilaisiin tilaisuuksiin. Näistä erikoistarjouksista tiedotetaan yhdistyksen verkkosivuilla, sähköpostitse ja sähköisessä jäsenkortissa.

Forum on ainoa ruotsinkielinen liikkeenjohdon ja elinkeinoelämän talouslehti Suomessa. Jäsenetuna saat 50% alennuksen koko vuoden tilauksesta. Erikoistarjous sisältää 10 numeroa alumnihintaan 50€ (norm. 96€). Tilaus tehdään alla olevalla lomakkeella. Hyödynnä etu syöttämällä alennuskoodi ”Alumnföreningen vid HU” tilauslomakkeen alareunaan.

Sanoma Media Finland on julkaissut lehtiä helsingissä vuodesta 1889, jolloin Helsingin Sanomien edeltäjä Päivälehti perustettiin. Jäsenetuna saat Sanoma Median Lifestyle-lehtien määräaikaisista 12 kuukauden tilauksista jopa 40% alennuksen. Printtilehden lisäksi saat lukuoikeuden digilehtiin. Vuoden aikana hintoihin saattaa tulla muutoksia, mutta alennusprosentti pysyy samana.

Jokaiseen Lifestyle -lehtien tilaukseen liittyy digilehdet.fi –palvelu, jossa pääset lukemaan kaikki Sanoman aikakauslehdet yhdestä paikasta. Palvelusta löydät kaikki ilmestyneet lehdet vuoden 2015 alusta saakka. Uusin numero kustakin lehdestä julkaistaan palvelussa samana päivänä kuin se on kaupoissa ja tilaajilla. Tilauksesi yhteydessä luomillasi Oma Sanoma -tunnuksilla pääset kirjautumaan digilehdet.fi -palveluun.

Tilaus tehdään Alumniyhdistyksen alla olevan tilauslomakkeen kautta. Tarjous koskee seuraavia lehtiä. Vuoden aikana hintoihin saatta tulla muutoksia, mutta alennusprosentti pysyy samana.

Aku Ankka –lehti 12 kk (52 nroa) 111,80 € (norm. 159,70 €)
Aku Ankka Juniori 12 kk (12 nroa) 71,40 € (norm. 102,00 €)
ET -lehti 12 kk (24 nroa) 117,40 € (norm. 195,60 €)
ET terveys 12 kk (10 nroa) 61,50 € (norm. 102,50 €)
Matkaopas 12 kk (8 nroa) 54,00 € (norm. 90,00 €)
Gloria 12 kk (11 nroa) 85,80 € (norm. 143,00 €)
Glorian Koti 12 kk (11 nroa) 81,20 € (norm. 135,30 €)
Glorian ruoka&viini 12 kk (10 nroa) 79,80 € (norm. 133,00 €)
Hyvä Terveys 12 kk (14 nroa) 92,00 € (norm. 153,30 €)
Kodin Kuvalehti 12 kk (24 nroa) 121,70 € (norm. 202,80 €)
Meidän Perhe 12 kk (11 nroa) 65,30 € (norm. 108,90 €)
Me Naiset 12 kk (52 nroa) 148,30 € (norm. 247,20 €)
Prinsessa 12 kk (12 nroa) 64,30 € (norm. 91,80 €)
Rakennuslehti 12 kk (40 nroa) 90,00 € (norm. 150,00 €)
SPORT 12 kk (10 nroa) 67,20 € (norm. 112,00€)
Suuri Käsityö 12 kk (10 nroa) 82,20 € (norm. 137,00€)
Tiede 12 kk (14 nroa) 101,60 € (norm. 169,40€)
Vauva 12 kk (10 nroa) 68,10 € (norm. 113,50€)

Ulkopolitiikka on palkittu laatulehti, joka syventää kansainvälisestä politiikasta ja taloudesta käytävää keskustelua Suomessa.

Jäsenetuna saat lehden tilauksesta 15 %:n alennuksen. Vuosikerran hinta on jäsenille 34,85€ (norm. 41€). Tilaukseen sisältyy yksi vapaavalintainen aiemmin ilmestynyt numero sekä mobiililaitteille sopivan verkkolehden lukuoikeus. Lisäksi voit valita tilaajalahjaksi kirjan.

Tilaa Ulkopolitiikka-lehti numerosta 09 432 7707 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@ulkopolitiikka.fi. Mainitse tilatessa Alumniyhdistyksen jäsenyydestä.

Lehteä julkaisee Ulkopoliittinen instituutti, joka järjestää kansainvälisiä suhteita ja Euroopan unionia käsitteleviä keskustelutilaisuuksia ja seminaareja. Osaan näistä on varattu kiintiö yhdistyksen jäsenille. Lisätietoja ajankohtaisista tapahtumista löydät Alumniyhdistyksen verkkosivuilla ja jäsenviesteistä.

Yliopisto on tiedelehti kaikille Helsingin yliopistosta. Se esittelee viimeisimmät tutkimukset, ajattomimmat analyysit, tietävimmät tutkijat ja ihastuttavimmat ilmiöt.

Jäsenetuna saat Yliopisto-lehden vuosikerran (10 numeroa) digitaalisena näköislehtenä sekä tammikuun numeron kotiin kannettuna 36€ (arvo 50€) jäsenmaksulla. Koko painetun vuosikerran saat kotiisi kannettuna 4€:n lisämaksulla (valitse jäsenmaksu 40€).

Yhdistyksen jäsenyys on edullisin tapa saada Yliopisto­lehden vuosikerta.

Kaivopuiston Klinika on korkeatasoinen esteettiseen plastiikkakirurgiaan erikoistunut klinikka Helsingissä Puistokadulla. Tarjoamme nyt Alumniyhdistyksen jäsenille käsittelyt uudella aleksandriittilaser-karvanpoistolaitteella jäsenetuhintaan: Ensimmäinen käsittely -50% ja seuraavista -20%.

Laserkarvanpoisto on ehdottomasti tehokkain ja kivuttomin tapa päästä eroon kiusallisista ihokarvoista. Hoito on nopea eikä vaadi klinikalle jäämistä. Aleksandriittilaser on etenkin suomalaiselle iholle ja karvoitukselle tehokas laservaloon perustuva karvanpoisto, jossa valo sitoutuu karvatupen pigmenttiin ja pysyvästi tuhoaa karvatupen. Kuten kakki karvanpoistot on laserkarvanpoistokin sarjatoimenpide ja hoitoja tarvitaan 3-6 toivottuun lopputulokseen pääsemiseksi.

Lisää tietoa saat tästä linkistä. Jäsenedun saat kun esität klinikalla käynnin tai ajanvarauksen yhteydessä jäsenkortin. Hinnaston näet tästä. Ajanvarauksen voit tehdä tästä tai soittaa numeroon 044 977 9745.

Ylioppilas-lehti kertoo yhteiskunnan, kulttuurin ja opiskelijaelämän tuoreista ihmisistä ja ilmiöistä ennen kuin muut mediat ovat niihin ehtineet havahtua sekä tarjoaa jatkuvasti uusia, ravistelevia näkökulmia maailman asioihin. 

Alumniyhdistyksen jäsenet saavat vuoden määräaikaiset tilaukset lehdestä erikoishintaan 14,50€ (norm. 28,50€). Vuoden määräaikainen tilaus sisältää kuusi paperilehteä kotiin kannettuna.

Alumniyhdistys tarjoaa vuosittain kymmeniä alumneille tuotettuja tai valittuja laadukkaita tapahtumia.

Tapahtumat tarjoavat tiedettä ja kulttuuria sopivassa suhteessa. Niissä yhdistyvät korkealaatuinen sisältö ja verkostoitumisen mahdollisuus.

Valmistuttuasi Helsingin yliopistosta tai työsuhteen päättyessä päättyy myös oikeutesi helsinki.fi-sähköpostiosoitteen käyttöön.

Ilmoittauduttuasi alumniksi voit ottaa tilalle alumnisähköpostiosoitteen, joka on muotoa etunimi.sukunimi@alumni.helsinki.fi. Huomaathan, että alumnisähköpostiosoite on ohjausosoite, se ei sisällä sähköpostilaatikkoa eivätkä vanhat sähköpostisi välity sinne automaattisesti.

Mikäli haet alumnisähköpostiosoitetta, tulee Sinun tulee täyttää sen saamiseksi seuraavat ehdot:

1) Olet nykyinen tai entinen Helsingin yliopiston tutkinto-opiskelija tai entinen Helsingin yliopiston työntekijä. 
2) Olet liittynyt Helsinki Alumni -yhteisöön. Liity alumniyhteisöön täällä.
3) Sitoudut noudattamaan alumnisähköpostiosoitteen käyttöehtoja. Tutustu käyttöehtoihin täällä.

Liity siis ensin alumniyhteisöön ja täytä sen jälkeen allaoleva e-lomake.

Saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa kerrotaan, kun alumnisähköpostiosoitteesi on luotu ja se on käyttövalmis.

Millaisen jäsenedun sinä haluaisit? Ehdota yhdistykselle jäsenetua sähköpostitse alumniyhdistys@helsinki.fi tai Alumniyhdistyksen FB-sivulla.

Haluaisitko tarjota uutta jäsenetua? Jäsenedun tarjoaminen Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen jäsenille on erinomainen mahdollisuus tavoittaa yli 7000 akateemisesti koulutettua henkilöä.

Lisätietoja jäsenedun tarjoamisesta antaa toiminnanjohtaja Pia Österman puhelimitse 029 412 4916 tai sähköpostitse alumniyhdistys@helsinki.fi

Alumniyhdistyksen jäseneksi liittyminen on helppoa. Voit liittyä verkossa, lähettää sähköpostia osoitteeseen alumniyhdistys@helsinki.fi tai soittaa alumnitoimistoon puh. 029 412 4494.

Alumniyhdistyksen jäsenenä sinulle on tarjolla ainutlaatuinen poikkitieteellinen ohjelma joka koostuu seminaareista, luennoista, matkoista ja juhlista sekä Yliopisto-lehden vuosikerta sähköisena tai painettuna kotiin tai työpaikalle toimitettuna, alennuksia konserttilippuista, lehdistä, kirjoista, kursseista ja liikuntapalveluista sekä mahdollisuus vaikuttaa yliopistoon ja sen tulevaisuuteen. Hyödynnä lukuisia jäsenetuja, osallistu yli 40 tapahtumaan vuosittain.