Alumnikauppa

Alumniyhdistyksen verkkokaupassa on myynnissä alumnituotteita kuten tapahtumalippuja, alumnipinssejä, haalarimerkkejä, viinilaseja ja adresseja. Tältä sivulta löydät esimerkkejä alumnituotteistamme.

Alumnikaupan löydät osoitteesta alumnikauppa.fi.

Sähköiset tuotteet, kuten tapahtumaliput, lähetetään tilauksen jälkeen sähköpostiisi. Muut tuotteet ovat noudettavissa Alumniyhdistyksen toimistolta. Katso noutoajat Alumnikaupasta oston yhteydessä.

Tule pitämään hauskaa – juhli alumniporukalla Vuoden Alumnin 2020 valintaa Kansalliskirjaston vaikuttavassa Kupolisalissa. Luvassa hyvää tunnelmaa, sopivasti ohjelmaa ja tervehdyksiä sekä musiikkia. Alumnijuhla pidetään tänä vuonna cocktailtilaisuutena. Cocktailtilaisuuden yhteydessä valitsemme yhdessä Vuoden Alumnin ja nautimme merellisestä musiikkiesityksestä. 

Ilmoittaudu ja katso samalla ketkä muut ovat tulossa. Osallistumismaksu 37 euroa maksetaan Alumnikauppaan. Juhlassa ei ole plaseerausta. Tumma puku. 

Päällysvaatteet jätetään Kansalliskirjaston alakertaan. Jos saavut pyörätuolilla tai haluat käyttää hissiä mainitse siitä ilmoittautumislomakkeessa. Kansalliskirjaston Kupolisaliin pääsee hissillä sisäpihan kautta, Yliopistonkatu 1.

Ti 19.11.2019, klo 17.15-18.45, Kupolisali, Kansalliskirjasto, Unioninkatu 36

Ylioppilaspuvun mallista Rainer Knapaksen Alumniyhdistykselle 20 vuotta sitten suunnittelema pinssi. Hinta 10 euroa. Materiaali terästä.

Tilattu tuote noudetaan Alumniyhdistyksen toimistolta (Yliopistonkatu 3, Porthanian 3. krs, huone 362). Tarkista noutopäivät ja -ajat Tuotteiden nouto-sivulta.

 

Puuvillakangaskassi. Väriltään tumman sininen. Kassissa lukee teksti: Professorit. Sillis. Rakkaus.Osakunta. Kaisa. Uusintatentti. Porthania. Milipiteet. Vappu. Sitsit. Opponentit. Vanha. Saimme muistoja loppulämäksi. Helsingin yliopiston alumniyhdistys. Toinen puoli kassista on ilman tekstiä. Kassin valmistaja on Westford Mill. Kassi on eetisesti tuotettu. Azo vapaa. Korkeus 34 cm ja leveys 31,5 cm. Pitkät kantokahvat. Hinta 5 euroa.

Tilattu tuote noudetaan Alumniyhdistyksen toimistolta (Yliopistonkatu 3, Porthanian 3. krs, huone 362). Tarkista noutopäivät ja -ajat Tuotteiden nouto-sivulta.

Tyylikkäisiin alumnisamppanjalaseihin on kaiverrettu 12 cl:n korkeudelle alumnien valitsema latinankielinen sitaatti Sat sapienti eli Viisaalle riittävästi. Flute Privé Grand Cru 330 -malli on Euroopassa hyvin suosittu magnum-lasi, joka on ihanteellinen samppanjan juontiin, mutta soveltuu myös kuohu- ja valkoviinille. Lasi on italialaista konepesun kestävää Itallesse-laatulasia. Lasit myydään kuuden kappaleen pakkauksissa hintaan 69 €.

Tilattu tuote noudetaan Alumniyhdistyksen toimistolta (Yliopistonkatu 3, Porthanian 3. krs, huone 362). Tarkista noutopäivät ja -ajat Tuotteiden nouto-sivulta.

 

Tämän vuoden business- ja johtajuus-seminaarin teemana on Kasvu (Growth). Alumniyhdistyksen Tiedekulmassa järjestettävässä Nordic Business Forumin itsenäisesti järjestetyssä live stream -tilaisuudessa voit seurata muiden alumnien ja opiskelijoiden seurassa tapahtumassa puhuvien, maailman arvostetuimpien johtajien ja menestyneiden vaikuttajien esityksiä. Puhujiin kuuluvat tänä vuonna mm. Apple-yrityksen perustaja Steve Wozniak sekä Oscar-palkittu näyttelijä, ohjaaja-tuottaja, yrittäjä ja YK:n rauhanlähettiläs George Clooney.

Tule tapaamaan myös Tvex-verkoston projektiryhmää torstaina 10.10. lounasaikaan.

Rajallinen määrä paikkoja. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista.

Alumni Ambassador -lounas

Torstaina suoran lähetyksen lomassa klo 12-13 järjestetään valinnainen maksullinen lounas. Lounaan lipputuloista (40 euroa) käytetään puolet lyhentämättömänä Alumniyhdistyksen Alumni Ambassador -palvelun tukemiseen. Palvelu tukee Helsingin yliopiston opiskelijoiden työllistymistä. Lounaan jälkeen klo 13-13.20 järjestetään speed networking, jonka aikana tutustut kuuteen uuteen ihmiseen. Lounasliput ostetaan Alumnikaupasta

OHJELMA (tarkista ajantasainen ohjelma Nordic Business Forumin verkkosivuilta)

Keskiviikona 9.10.2019

 • 12:00 Costas Markides – Innovation as a Springboard to Success
 • 12:45 Anssi Rantanen – Why Experimentation is the Future of Growth
 • 13:05 Juliet Funt – The Strategic Pause
 • Tauko
 • 14:40 Parag Khanna – Understanding Asia: Opportunities in the future of business
 • 15:40 Alex Osterwalder – The Invincible Company: Closing the Innovation Culture Gap
 • Tauko
 • 17:25 Daniel Pink – The Scientific Secrets of Perfect Timing
 • 18:15 Steve Wozniak – A Conversation on Creativity, Innovation and Technology

Torstaina 10.10.2019

 • 10:00 Sara Blakely – Frustrated Consumer Turned Entrepreneur: Revolutionizing An Industry
 • 10:55 Carla Harris – Strategize to Win
 • 12:00-13:20 Lounas + speed networking Tiedekulmassa ennakkoon-ilmoittautuneille
 • 13:25 Donald Miller – How the Power of Story Can Grow Your Business
 • 14:15 Randi Zuckerberg – Dot Complicated: What I Learned on the Front Lines of Social Media
 • Tauko
 • 16:00 George Clooney – A Conversation on Storytelling, Branding and Legacy
 • 17:00 Brené Brown – Daring Leadership: The Four Pillars of Courage

Ke–to 9.–10.10.2019, Tiedekulma, Yliopistonkatu 4

LIITTYMISLAHJA

Alumniyhdistys tarjoaa nyt kaikille uusille jäsenille liittymislahjana alumnien suunnitteleman ainutlaatuisen ja trendikkään italialaisen samppanjalasin, jonka arvo on 12€. Lasiin on kaiverrettu Sat Sapienti (viisaalle riittävästi) 12 cl korkeudelle. Mikäli olet saanut opinto-oikeuden tai työskennellyt Helsingin yliopistossa olet alumni ja voit liittyä mukaan alumnien yli 7000 hengen yhteisöön.

Muista kirjoittaa kampanjakoodi "Lasikampanja" liittymislomakkeen "Muuta tietoa" -kenttään. Lasin voi noutaa Alumniyhdistyksen toimistolta, Porthania, Yliopistonkatu 3, huone 362, 3. krs. Kampanja on voimassa koko kevään 2019.

Voit myös ostaa lasit 6 kpl paketissa Alumnikaupasta.