New Perspectives on Russia

Highway in Moscow

Aleksanteri-instituutin tutkimusseminaarisarjassa käsitellään Venäjän, itäisen Euroopan ja Euraasian ajankohtaisia ilmiöitä ja niiden taustoja. Tutkimustaan esittelevät niin Aleksanteri-instituutin oma henkiökunta kuin sen verkostoon kuuluvat tutkijatkin, tohtorikoulutettavista maailmanluokan tutkijavieraisiin. Seminaari kokoontuu epäsäännöllisesti, joten tätä sivua ja tapahtumakalenteriamme kannattaa pitää silmällä. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, ja ne lähetetään mahdollisuuksien mukaan suorana lähetyksenä Aleksanteri-instituutin YouTube-kanavalla ja tallennetaan samaan palveluun. Esitykset ovat pääsääntöisesti englanninkielisiä, ja lisätietoa niistä löytyy englanninkieliseltä sivulta.

7.9. 2018 klo 14:00
Hanna Smith: What is the European Centre of Excellence for countering hybrid threats and what are hybrid threats?