Tilaa Yliopisto kotiisi, niin pysyt perillä tieteestä. Kestotilauksena 10 numeroa vuodessa 45 eurolla.

Lahjatilaus 6 numeroa 20 euroa. Loistokauppa!

Tilauslomake ja lahjatilaus tai osoitteenmuutos (Jaicomin sivuilla)

Entinen tai nykyinen opiskelija tai työntekijä: liity alumniyhdistykseen ja saa Yliopisto-lehti jäsenetuna!

Lehden tilausrekisteriä hallinnoi YAP: p. 0303 9778 / YAP:n tilaajapalvelu ma–pe klo 7–21.
Sähköpostilla tilaajapalvelu@yap.fi otsikoksi Yliopisto-lehti

Huom.! Alumniyhdistyksen jäsenten osoitteenmuutokset:

alumniyhdistys@helsinki.fi

Tulosta lahjakortti tilaukseesi tästä

Tilausehdot

Yliopisto-lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta.

Kestotilauksen hinta on 45 e (12 kk) ja määräaikaistilauksen hinta 50 e (12 kk). Ulkomaan tilauksiin lisätään postimaksua 11 euroa /vuosikerta (1 euro/numero).

Kestotilaus on tilaustapa, jossa tilausmaksu laskutetaan sovituin laskutusvälein kulloinkin voimassa olevaan kesto­tilaushintaan, joka on aina edullisempi kuin vastaavan pituisen määräaikaisen tilauksen hinta. Kestotilaus jatkuu ilman erillistä uudistamista, ellei tilaaja peruuta tilaustaan tai muuta sitä määräaikaiseksi.

Mikäli peruutat tilauksesi, tilaus päättyy maksetun jakson loppuun. Jos uutta alkanutta jaksoa ei ole maksettu, veloitamme asiakkaalle toimitettujen lehtien hinnan.

Rekisteriseloste