Tilaa Yliopisto-lehti!

Tilaa Yliopisto kotiisi, niin pysyt perillä tieteestä. Kestotilauksena 10 numeroa vuodessa 45 eurolla.

Lahjatilaus 6 numeroa 20 euroa. Loistokauppa!

Tilauslomake ja lahjatilaus tai osoitteenmuutos (Jaicomin sivuilla)

Entinen tai nykyinen opiskelija tai työntekijä: liity alumniyhdistykseen ja saa Yliopisto-lehti jäsenetuna!

Lehden tilaajarekisteriä ylläpitää Jaicom Oy.
Asiakaspalvelu:
sähköpostilla yliopistolehti@jaicom.com
puhelimitse p. (03) 4246 5316 ma–pe klo 8–18.

Huom.! Alumniyhdistyksen jäsenten osoitteenmuutokset:

alumniyhdistys@helsinki.fi

Tulosta lahjakortti

Tilausehdot

Yliopisto-lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta.

Kestotilauksen hinta on 45 e (12 kk) ja määräaikaistilauksen hinta 50 e (12 kk). Ulkomaan tilauksiin lisätään postimaksua 11 euroa /vuosikerta (1 euro/numero).

Kestotilaus on tilaustapa, jossa tilausmaksu laskutetaan sovituin laskutusvälein kulloinkin voimassa olevaan kesto­tilaushintaan, joka on aina edullisempi kuin vastaavan pituisen määräaikaisen tilauksen hinta. Kestotilaus jatkuu ilman erillistä uudistamista, ellei tilaaja peruuta tilaustaan tai muuta sitä määräaikaiseksi.

Mikäli peruutat tilauksesi, tilaus päättyy maksetun jakson loppuun. Jos uutta alkanutta jaksoa ei ole maksettu, veloitamme asiakkaalle toimitettujen lehtien hinnan.

REKISTERISELOSTE

1. Rekisterinpitäjä

Helsingin yliopisto / Yliopisto-lehti
Fabianinkatu 32, 00014 Helsingin yliopisto

Rekisterin ylläpitäjä
 Jaicom Oy
Tietotie 2 90460 Oulunsalo

2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Marja Pemberton
marja.pemberton@helsinki.fi

3. Rekisterin nimi

Yliopisto-lehden tilaaja- ja vapaakappalerekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Rekisteriä käytetään asiakas- ja yhteistyösuhteen hoitoon, asiakasyhteydenpitoon ja markkinointiin. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Helsingin yliopiston omaan suoramarkkinointiin, jollei asiakas ole suoramarkkinointia kieltänyt. Helsingin yliopisto voi käyttää näitä ja muita asiakassuhteen aikana syntyneitä tietoja tuote- ja palvelutarjonnan suunnitteluun sekä tarjonnan kohdistamiseen.

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteri kustakin rekisteristä.

1. Asiakkaan yhteystiedot ja tilaamisen mahdollistavat tiedot: sukunimi, etunimet, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka ja muut asiakaskohtaiset tiedot.
  2. Tiedot asiakkaiden tilauksista, toimituksista ja palautuksista.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista. Asiakassuhde syntyy, kun tekee lehtitilauksen. Vapaakappaleiden saajien tiedot kertyvät yhteistyösuhteista Helsingin yliopiston kanssa ja vapakappaleiden saajien rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Asiakasrekisteristä voidaan luovuttaa nimi- ja osoitetietoja Helsingin yliopiston tekemään suoramarkkinointiin. Rekisteristä luovutettavia tietoja voivat tällöin olla nimi- ja osoitetiedot. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen luovutus. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.