Tulevaisuuden oppiminen

Millaisia ovat tulevaisuuden päiväkoti ja koulu? Mitä on hyvien kouluarvosanojen ja -asenteiden takana? Miten oppilas löytää vahvuutensa ja lahjakkuutensa? Minkälaisia ovat näkymättömät oppimisympäristöt? Muun muassa näitä aiheita käsitellään yliopistolla loka-marraskuussa 2015.

Oppimisen saloihin pureudutaan myös Tiedekulman keskusteluissa. Tule kuulemaan, mitä mieltä asiantuntijat ovat koulutuksen kuumista kysymyksistä!

Helsingin yliopiston Opettajien akatemian tilaisuuksissa puolestaan esitellään yliopiston monipuolista ja rikasta opetusta. Tapahtumissa vieraillaan huippuopettajien aidoissa opetustilanteissa ja tutustutaan Helsingin yliopiston moderneihin oppimisympäristöihin eri kampuksilla.

Oppimista käsitellään myös Esa Saarisen ja Kirsti Longan Miten syntyy oppimisen ihme? -dialogiluennolla Helsingin yliopiston juhlasalissa maanantaina 19.10. kello 16 alkaen.

Tulevaisuuden oppiminen on yksi Helsingin yliopiston 375-juhlavuoden tiedeteemoista.

Tervetuloa keskustelemaan: #helsinkiuni375#tulevaisuudenoppiminen & #opeaka

Uutisia tulevaisuuden oppimisesta

Kids Online

Lasten lisääntyvä ruutuaika huolettaa vanhempia. Onko pelko aiheellista ja kuinka digihetkistä saataisiin laadukkaampia? Katso video, jossa aivotieteilijät kertovat tunnetutkimuksestaan.