Ajankohtaista Lahjoita kurssikirja -kampanjasta

Uudet kirjat verkkoon keväällä 2017

Lahjoita kurssikirja -palvelu alkoi syksyllä 2012. Palvelun kautta on lahjoitettu useita kymmeniä kirjoja sekä e-aineistoja. Hankinnat tukevat kaikkien tieteenalojen opiskelijoita.

Palvelun verkkosivut ovat yliopiston verkkosivu-uudistuksen yhteydessä muuttaneet uusille sivuille, ja tietoja lahjoitettavista kirjoista päivitetään sivuille kevään 2017 aikana. Kurssikirjoja voi kuitenkin lahjoittaa koko ajan tekemällä lahjoituksen yliopiston lahjoitusrahastoihin (tilitiedot täällä tai verkkolomakkeella täällä) ja merkitsemällä viestikenttään tiedon "kurssikirja" omien yhteystietojen lisäksi. Yliopiston kirjasto käyttää kaikki lahjoitukset suoraan juuri nyt eniten kysyttyjen kurssikirjojen ja verkkoaineistojen hankkimiseen.