Osallistu tutkimukseen

Tutkimme Digital ideologies -hankkeessa sosiaalisen median toimintaa ja suunnittelua yhteiskunnallisen keskustelun näkökulmasta. Keräämme sitä varten pohdintoja siitä, millaisia sosiaalisen median palveluiden tulisi olla: miltä niiden pitäisi näyttää ja miten niiden pitäisi toimia.

Nyt tutkimukseen haetaan osallistujia yksilöhaastatteluihin. Haastattelu kestää tunnin, ja osallistumisesta saa palkkioksi kaksi elokuvalippua. Jos olet kiinnostunut, voitko ystävällisesti merkitä kaikki sinulle sopivat ajat Doodlessa: https://doodle.com/meeting/participate/id/e79M93Ab . Haastattelu järjestetään kasvokkain-tapaamisena Helsingin keskustassa, ja se sisältää lyhyen muotoilutehtävän. Tutkimusta rahoittaa Koneen Säätiö.

Mikäli Doodlen välille 13. helmikuuta – 1. maaliskuuta ­asettuvat ajat eivät sovi sinulle, mutta aihe kiinnostaa, ole yhteydessä allekirjoittaneeseen ja selvitämme mahdollisuuksia myöhempien haastattelujen järjestämiseen. Vastaan mielelläni myös kysymyksiin tutkimuksen käytännön järjestelyistä ja otan vastaan vinkkejä siitä, kenelle tätä kutsua kannattaisi jakaa seuraavaksi. Tarkentaviin kysymyksiin tutkimuksen sisällöstä ja tavoitteesta vastaa päätutkijamme Matti Nelimarkka, matti.nelimarkka@helsinki.fi .

Ystävällisin terveisin,

Irina Hasala

Tutkimusavustaja, Digital Ideologies -hanke, Helsingin yliopisto

irina.hasala@helsinki.fi