Opintojen aloittaminen

Löydät tarkemmat tiedot opintojen aloittamiseen opiskelijan ohjeista.

Löydät tarkempaa tietoa opintojen aloittamisesta opiskelijoiden ohjeista. Tarkistathan tärkeät päivämäärät! 

Ylioppilaskunnan ja ainejärjestöjen jäsenyys

Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan jäsenyys

Erillisinä opintoina suorittavat opiskelijat eivät voi liittyä Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan jäseneksi. Voit tiedustella opiskelijaeduista tarkemmin opiskelijaneuvonnasta.

Ainejärjestöt

Voit tutustua ainejärjestöihin allaolevien linkkien kautta.

Erikeepperi Ry

Erikeepperi Ry on vuonna 2004 perustettu erityispedagogiikan ainejärjestö, joka toivottaa myös erityisopettajan opintojen erillisopiskelijat tervetulleeksi jäsenikseen. Löydät lisätietoa ainejärjestön toiminnasta ja jäseneksi ilmoittautumisesta järjestön internetsivuilta.

HAO Ry

HAO eli Helsingin aineenopettajaksi opiskelevat ry on vuonna 1969 perustettu aineenopettajaksi opiskelevien ainejärjestö, joka toivottaa tervetulleeksi jäsenikseen myös erillisten opettajan pedagogisten opintojen opiskelijat. Lisätietoa HAO:n jäsenyydestä ja toiminnasta löydät seuraavalta sivulta: https://blogs.helsinki.fi/hao-ry/.

Peduca Ry

Peduca ry on vuonna 1974 perustettu Helsingin yliopistossa kasvatustiedettä (yleinen ja aikuiskasvatustiede) ja luokanopettajiksi opiskelevien ainejärjestö, joka toivottaa tervetulleeksi jäsenikseen myös monialaisten opintojen opiskelijat. Lisätietoa Peducan jäsenyydestä ja toiminnasta löydät täältä.