Tervetuloa Ville Karisen kotisivulle!

Olen toistaiseksi yli 30-vuotias osa-aikainen opiskelija Helsingin yliopiston Maatalous-metsätieteellisessä tiedekunnassa. Aiemmin pääaineeni oli edesmennyt koti- ja laitostalousteknologia. Opinnot jatkuvat aikanaan kuluttajaekonomian parissa. Opiskelun ohessa olen ollut kiinnostunut mm. Internetin hyödyntämisestä matkapuhelimen avulla ja Internetin sovelluksista ylipäätään. Ylläpidän matkapuhelinselainten sisältöön keskittynyttä 4mobile.net -sivustoa, josta löytyy linkkejä mobiilisivuille, sekä tietoa mm. WAP:sta ja XHTML MP:stä.

Internetin käyttö matkapuhelimella ei tunnu ottavan tulta allensa vieläkään, paitsi ehkä kehitysmaissa. Ennen mahdollista hypeä olisi hyvä saada tietoa ja kokemuksia kotipalvelimista - olisiko niistä apua kotitalouden voimavarojen tehokkaampaan hyödyntämiseen ja hallintaan, vai lisäisivätkö ne vain sähkönkulutusta ja laitesekamelskaa. Tai voisiko kotipalvelimen tarjoama tieto olla sellaista, jota mediaanikuluttaja olisi motivoitunut hyödyntämään myös matkapuhelimen avulla? Kotipalvelin.net on ylläpitämäni foorumi, jossa mm. näitä asioita olisi lähivuosina tarkoitus puida kehittäjä- ja käyttäjälähtöisesti.

Ääninäyte Ääninäyte

Jos saat kuvani puhumaan, niin kuulet näytteen monotonisesta äänestäni. Samalla Viikin kampuksella kehitetty multaedamia-laitteistojen testiohjelma analysoi käyttämäsi laitteiston kuntoa :-).

Henkilötiedot
Sami Ville Karinen
Syntymävuosi: 1975
Siviilisääty: Avioliitossa
Olen eniten kotoisin Vantaan Korsosta, Martinlaaksosta virallisesti.

Matkapuhelin: 050-321 2703

Sähköposti: ville.karinen[ä]iki.fi

WAP-sivujeni osoite on http://www.helsinki.fi/~vkarinen/wap/index.wml
Jos selaimessa on JavaScript käytössä, saat hypercyberihmeellisen multimediakokemuksen kokeilemalla WAP-sivujani WAP-emulaattorilla.

Linkit
Verkostoteoriaan keskittyvä pöytälaatikkoblogini.
Oman verkostoteoriahypoteesini todistamiseen liittyviä twiittauksia.

Contact information
Mr. Ville Karinen
Mobile: +358 50 321 2703
Email: ville.karinen[ä]iki.fi
(please replace [ä] with "@")

Sivun käyttötilastoja (klikkaa kuvaketta):

Muokattu 9/2007