Musiikin harrastukseni

Musiikin suhteen olen varsin, jos en nyt aivan kaikkiruokainen, mutta varsin laaja-alainen. Ei tietenkään ihan kaikki soopa mene jakeluun. Radiota tulee kuunneltua runsaasti. Radio Mafia on tällä hetkellä suosikkini. Muuten musiikkia löytyy CD:ltä, vinyyliltä ja kasettinauhalta. Viime aikoina olen sortunut töissä musiikin kuunteluun MP3-, midi- etc. äänitiedostoina.

Tähtitieteen harrastukseni on johtanut siihen, että erityisesti kaikenlainen avaruusmusiikki kiinnostaa, mutta suomalainen perusrokki, 70-luvun heavy ja tekno/dancekin menee jakeluun. Klassinen vähemmän, joskin sieltäkin löytyy kiinnostuksia, kuten katolinen kirkkomusiikki ja barokki. Etnopuolellakin on monta kiinnostavaa tyylisuuntaa.

Artisteja ja bändejä

Aakkosjärjestyksessä erittelemättä tyylisuunnan tai genren mukaan...

Adiemus (linkpage), Apocalyptica, Phil Collins, Deep Forest, Deep Purple, Enigma, Brian Eno (enoweb), Eppu Normaali, Chris Franke, Peter Gabriel, Genesis, Hawkwind, Hector, Hildegard von Bingen, Jean-Michel Jarre, J. Karjalainen, Kitaro, Kraftwerk (official) (webring) (suomeksi), Led Zeppelin, Juice Leskinen, Marillion, Mike Oldfield (Patrick Wigfull), Police, Puppe Strandberg, Scorpions (official) (Gibert Morton), Slade, Sting (webring), Tangerine Dream, Vangelis, Suzanne Vega, Värttinä

Muuta


<<

Paluu etusivulle

Päivitetty 17.9.99