Häränsilmiä & Sammakoita


Paluu
henkilö-

hakemistoon

Paluu
aihehakemistoon


Nieminen Kauko
varanotaari


"Monet meistä kuvittelevat tietävänsä mitä on olla boheemi tiedemies tai viettää huoletonta yliopistoelämää - oluella vanhan kuppilassa ja silleen. Mutta hajamielisenä tiedemiehenä tai boheemina oleminen on kuten muutkin hommat. Toiset ovat harrastelijoita ja joillakin karismaattisilla yksilöillä homma on verissä: heistä tulee ammattilaisia, jotka jättävät muut varjoonsa. Jälkimmäiseen kastiin kuuluu varanotaari Kauko Nieminen.
...
Mistä mielestänne johtuu ettei työnne ja teorianne ole saanut tiedepiirien yleistä hyväksyntää ?


"Professorit ovat niin ulkomaisen dogmatiikan läpikotaisin kyllästämiä. Mutta Teknillisen Korkeakoulun kemianopiskelijoiden nuoresta polvesta löytyy niitä jotka uskovat. Vanhemmat tiedemiehet eivät enää osaa omaksua uutta. Minulla on paljon kannattajia teekkarikemisteissä ja myös yliopistolla."
...
Aiotteko jatkaa poliittista uraanne ?

"Jatkan, jos löydän puolueen, jossa ei ole vain poroporvarillisen itsekkäitä juntteja. On mennyt matalaksi."

Eduskuntavaalikampanjanne mukaan Loviisan ydinvoimala pitäisi siirtää kauemmaksi Helsingistä. Kuinka toteuttaisitte sen käytännössä?

"Laivalla tai junalla."

Mikä on suhteenne uskontoihin?

"Kysymys on aineen ja hengen yhteydestä, monismista, panteismista, mutta on muistettava, että Luoja on tärkeämpi kuin Jumala. Luomistyöllä toteutetaan ikuinen elämä eli eetterin ikuinen virtaaminen. Mutta mm. Jeesus menetti kannatustaan käytöksensä vuoksi temppelissä räyhäämisellä. Barabbas oli Juudean maakunnasta ja siksi suositumpi.""

Tero Weckroth, GooMaa, 9/1995


"Koraani sallii miehellä olla 4 vaimoa.

AIKA JA AINE (1995) sivulla 54 kuvassa 27 olevassa kaaosta kuvaavassa traktaalissa toistuu äärettömän monta kertaa yhden haaran jakautuminen neljäksi. Siis se kuvaa ikuisuutta.

Ks. AIKA JA AINE sivu 35, kuinka Aurinko planeettoineen viestittää Titiuksen-Boden lain mukaan lukua 4.

Raamattu on tehty mm. juutalaisten itsetunnon kohottamiseksi. Mutta Kalevala kohottaa enemmän suomalaisten itsetuntoa. Kalevalan mukaanhan Kauko Lieto Lemminkäinen mutkat muisti, keinot keksi ja vaka vanha Väinämöinen teki tieolla venettä.

Minä varanotaari Kauko Nieminen olen julkaisuissani päässyt paljon pitemmälle kuin Jeesus. Niitten luvussa YHTEISTYÖTÄ KOKONAISUUDEN EDUKSI ja muualtakin se ilmenee. Olenhan todistanut LUOMISENKIN, jolla aikaansaadaan iankaikkinen elämä laajassa merkityksessä eli EETTERIN IKUINEN VIRTAAMINEN.

TIE VALMIS ON, VOIT LÖYTAA SEN!

KAUKO NIEMISEN KIRJAA AIKAJA AINE SAA OSTAA KIRJAKAUPOISTA, HELSINGISSÄ EDULLISIMMIN ANTIKVARIAATEISTA."

ulkomainos, Helsinki”Käsitykseni on, että suomalaiset ovat kylmässä ja pimeässä tavallista elinvoimaisemmiksi ja järkevämmiksi luonnon valkkaamia. Esim. muistan yli kaksikymmentä vuotta sitten lukeneeni Suomen Kuvalehdestä eräästä kanadalaisesta kieltentutkijasta. Hän osasi 11 kieltä ja sopivimpana kielenä maailman yleiskieleksi hän piti suomea.”

”Kekkonen-seura tarpeen”, Suomen Kuvalehti, 12.12.1986


Pääsivulle

Palautetta
sivuston tekijälle