Häränsilmiä & Sammakoita


Paluu
henkilö-

hakemistoon

Paluu
aihehakemistoon


Duval Maria
selvänäkijä


"GRATIS - GRATIS - GRATIS - GRATIS - GRATIS - GRATIS – GRATIS
...
Maria DUVAL, maailman paras selvänäkijä: "Lahjoitan Sinulle aidon talismanin, joka voi muuttaa elämäsi täysin.” (Et maksa siitä penniäkään!)

Uskomatonta, mutta totta: Ilmainen tarjous!

"Olen kyllästynyt näkemään, kuinka toiset ihmiset saavat aina sen, mitä he odottavat elämältä, kun taas toisten on taisteltava joka päivä hätää ja ikävyyksiä vastaan", sanoo kuuluisa selvänäkijä Maria DUVAL. Tästä syystä hän on päättänyt lahjoittaa niille 500 ihmiselle, jotka ensimmäisinä palauttavat viereisen lahjakortin 7 päivän sisällä, kuuluisan talismaninsa, joka voi tuoda Sinulle hyvinvointia, onnea ja harvinaisen suurta valtaa elämässä! Käytä ehdottomasti alkuperäistä lahjakorttia. Kopioita ei hyväksytä.
...
Lehdistö kutsuu häntä hänen harvinaislaatuisen kykynsä vuoksi "inhimilliseksi tutkaksi"! Siinä, missä helikopterit, erikoiset etsintäjoukot ja. Poliisikoirat epäonnistuvat, Maria Duval käyttää harvinaisia kykyjään menestyksellä (telepaattisessa kadonneiden henkilöiden etsinnässä Maria Duval on löytänyt ihmisiä jo useissa tapauksissa – hänen kykynsä ovat pelastaneet jo ihmishenkiä). Tästä syystä hän työskentelee usein yhdessä lääkäreiden ja poliisin kanssa.

Maria Duval - tämä nimi on jo 23 vuoden ajan takuu osuvista ja todistettavista ennustuksista. Hänestä on. kirjoitettu jo yli 700 lehtiartikkelissa. Yli 8.400 kertaa hänet on kutsuttu radiolähetyksiin. Noin 2.400 kertaa hänen harvinaisia kykyjään on esitelty televisiossa.
...
Älä lähetä minulle valokuvia tai rahaa. Sinun ei tarvitse maksaa mitään.”

”Maria Duval, maailman paras selvänäkijä” (Ilmoitus), City, 25.5.2001


”Ranskalainen ”selvänäkijä” Maria Duval on eräs onnekkaimpia ennustajia kautta aikojen, oman agenttinsa mukaan hän on saanut Suomesta muutamassa kuukaudessa 20 000 asiakasta. Tai uhria. Asiakkaat saavat samanlaisen monisteen henkilökohtaisena ennustuksena. Duvalin markkinointi näkyy kuluttajaneuvojien työssä, valituksia on tullut paljon.

Ranskalainen Maria Duval markkinoitiin Suomeen viime syksynä suurellisesti lehdistökonferenssein, haastatteluin ja lehtien koko sivun ilmoituksin.
...
Duvalin lehti-ilmoitukset houkuttelivat tilaamaan ilmaiseksi talismanin, joka ”voi muuttaa elämäsi täysin”, tuoda vaikkapa lottovoiton.
...
Ranskassa, Nizzassa olevaan osoitteeseen lähetetty tilaus toi talismanin, pienen pahvilätkän, jonka toisella puolen oli kuva Duvalista nykyistä nuorempana ja raikkaampana, toisella puolen jokin ”maaginen” kuvio. Mukana seurasi seitsemänsivuinen vuodatus, joka alkoi lupaavasti ”Hyvä Mikko, avatessani Sinun kirjeesi minulla oli sellainen tunne kuin siitä huokuisi outo henki”.

Ilmeisesti meissä Pohjolan asukkaissa on tuollaista väkevää henkeä yleisemminkin, koska sama oli huokunut myös Liisan, Marjan, Railin, Kaisan ja monen muun kirjeestä.

Vaikka esitys oli lavea, se ei ollut riittävä. ”Tietenkin ymmärrät – siitä olen varma – etten voi tehdä syvälle luotaavaa analyysiä tämän ensimmäisen ilmaisen kontaktin puitteissa”...

Postikuluineen 350 markalla saisi perusteellisemman ennusteen.
...
Imartelevasti kuuluisa meedio kirjoittaa ”voin paljastaa Sinulle, että tapauksesi on yksi mielenkiintoisimmista, joihin olen törmännyt pitkiin aikoihin”. Ylpeyttä tosin hieman himmensi havainto, että samoin Duval kirjoitti ainakin Liisalle, Marjalle. Railille ja Kaisalle.

”Niin, sen perusteella, mitä olen saanut tietää Sinusta, voin vakuuttaa Sinulle. että syliisi putoaa kuin taivaalta PIAN SYMPATIAA, KUNNIOITUSTA, YSTÄVYYTTÄ, RAKKAUTTAJA RAHAA.”

Tosin oli joitakin salaperäisiä voimia, jotka estävät myönteisen kehityksen. ..”Meidän on ensin poistettava ympäristöstäsi kaikki ne negatiiviset voimat,
joiden uskon jo kauan hallinneen ympäristöäsi,» joten Duval teki jälleen reilun tarjouksen. Hän tekee kolmen kuukauden ”psykomagneettisen avun” ohjaileman. ”Tavallinen hintani on FIM 400,-, mutta koska olen huomannut, että Sinulla ei ole ollut kovin helppoa elämässäsi” ohjelman ja ennusteen saisi postikuluineen 300 markalla. plus 50 mk postikuluja.
...
Myös ainakin Marjalle, Liisalle, Railille ja Kaijalle oli sattunut toukokuussa 2000 jotain. Uhan poistamiseksi Duval tarjosi suojelupakettia, tuttuun 300 plus postikulut -hintaan.

Viimeisin vaihe alkoi 12.3., jolloin postiluukuista tipahteli lähes uhkauksia.
...
Myös Marjan. Railin ja Heilin tähdet olivat olleet vinksallaan 26.4.1968, sillä he saivat täsmälleen samanlaisen kirjeen.
...
Taksa olisi jälleen 300 mk plus postikulut. Tilaajalta edellytettiin vaitiololupausta, kuten joskus aikaisemminkin.
...
Suomen operaatio on Schöningin ja Paasin mukaan ollut ällistyttävä menestys, joka ylitti kaikki odotukset. Duvalilla on Suomessa jo 20000 asiakasta, ja toiminta paisui niin, että yhtiö oli välillä tukehtua postiin. Tanskaan piti palkata suomalainen henkilö hoitamaan puhelinvastaajaa.
...
Kysymyksiin, miksi asiakkailta vaaditaan vaitioloa ja miksi eri ihmiset saavat täsmälleen samanlaiset ennustukset naiset eivät osanneet vastata kuin pyörittämällä päätään kiusaantuneina. Sen he myönsivät avoimesti, että kyseessä on bisnes. ”En tunne ainoatakaan astrologia, joka ei ottaisi rahaa ennustuksistaan. Hän haluaa myydä apuaan, siksi hän lähettää koko ajan uusia tarjouksia”, selitti Kerstin.”
...
Australiassa Duvalin toimet herättivät viranomaiset runsas vuosi sitten. ja ranskalainen selvänäkijä listattiin kansainvälisten huijareiden joukkoon; Yhdysvalloissa hyvää liiketapaa edistävä The Better Business Bureau varoitteli kuluttajia Duvalista jo kesällä 1996.”

Mikko Niskasaari, ”Raakaa rahastusta ennustuksilla”, Seura, 23.3.2001


Pääsivulle

Palautetta
sivuston tekijälle