Takaisin Ajatusvarikolle - Back to the Thought Deposit
HAASTE - CHALLENGE
Dinoglyyfit
- Dinoglyfs - Esihistorialliset eläimet historiankirjoissa - Prehistoric Creatures Documented by the Ancient Man

KARJALA

KARJALAISUUS TÄNÄÄN

YHTEYSTIEDOT:toimitus@karjala-lehti.fi

Karjala-lehteen lähetettyjä mielipiteitä. Läpimenneet kursiivilla.

Lähetetty 23.7.2008

 

Natsien lakeijat palkittiin sotien jälkeen

Kiitos sotaveteraani Viljo Kuismaselle hienosta haastattelusta (17.7.). Täydentäisin juttua siltä osin, että sotien jälkeen maan hallitukseen nostettiin muitakin ääripään edustajia kuin kommunistien Yrjö Leino. Ministereinä palveli peräti kaksi entistä SS-miestä (niin ikään poliisin johdossa sisäministerinä), joskin suomalaiset olivat taistelleet rintama- eivätkä selustajoukoissa SS-pääkallolaattoineen. Sodassa ei ehkä saanut väitellä politiikasta, mutta tunnen suuttumusta siitä, miten paljon asioita on pimitetty 50 vuotta. Opportunistisimpia natsien liehakoijia suorastaan palkittiin sotien jälkeen!

Valtiotieteiden tohtori Markku Jokisipilä on kuvaillut kirjasessaan "Hitlerin avulla idän barbaareja vastaan" (1999) SSS:n (Suomalais-Saksalaisen Seuran) ohjaamaa suomalaisten SS-miesten värväämistä ulkomaille, ihmiskokeiden tilaamista, Rotubiologisen tutkimusinstituutin perustamista ja vammaisten eliminaatiokampanjan suunnittelua. SSS:n viimeiseksi jäänyt puheenjohtaja Yrjö Reenpää nostettiin merkittävimmäksi tutkimusrahamme jakajaksi ja 70-luvun lopulla Kulttuurirahaston kunniapresidentiksi.

Barbarossa-hyökkäys alkoi Mustaltamereltä Jäämerelle käytännössä samanaikaisesti, vaikka kansalle on uskoteltu sodanjohtomme kuulleen Hitlerin suunnitelmista vasta viikko tai kaksi ennen H-hetkeä. Niilo Pesonen oli toinen SSS:n hallitusmies, joka saarnasi rotuopeista Saksassa asti Barbarossan aikaan. Kevyen Kakolan sotasyyllisyys-täysihoitonsa nautittuaan Pesosesta tehtiin Lääkintähallituksen pääjohtaja. Niinpä Suomessa pakkosterilisaatioiden huippukohta sattui vasta vuoteen 1960, paljon myöhemmin kuin maissa jotka oppivat jotakin biologisesta maailmanpalosta.

Voihan olla niin, että Reenpää ja Pesonen ovat Risto Rytin tavoin syntipukkeja. Toki myös Ryti kirjoitti vastajulkaistuissa päiväkirjoissaan 4.6.1942 Hitleristä: "Lämpimästi tunteva, sydämellinen, hyvää tarkoittava ja herkkä ihminen" jos ei pitäisi kasvoillaan "kansallissosialistisen johtajan ja profeetan maskia". Tästä huolimatta Suomen tunnetuimman tiedepalkinnon (Reenpää-palkinnon) nimeäminen natsien nuoleskelijan ja mahdollisesti Suomeen kaavaillun nukkehallituksen edustajan mukaan on paitsi häpeällistä, myös osoitus yliopistosukujen epädemokraattisesta nepotismista.

Muistettakoon, että fasistisessa Suomen Valtakunnan liitossa yliopistomiehillä oli yliedustus 40 professorin ja dosentin johdolla. SVL:n ohjelmajulistukseen sisällytettiin myös juutalaiskysymys ja sen johtaja professori Mauno Vannas oli vastuussa myös v. 1918 keskitysleiriemme nälkäkuolemista kalorilaskelmillaan.

En jaksa uskoa, ettei Suomen johto tietänyt juutalaisten joukkotuhosta aseveljemme leireillä. Hitlerin mahtikäsky oli tuhota Leningrad asukkaineen olemassaolon evoluutio-taistelun nimissä ja laivastotiedustelumme oli tietoinen komennosta. Kun Saksan idänhyökkäys kesäkuussa 1941 alkoi, seurasi taistelujoukkojen jäljessa neljä turvallisuuspoliisin Einsatzgruppe-iskuryhmää, kolme Waffen-SS:n prikaatia, 23 poliisipataljoonaa ja muita erikoisosastoja, jotka suorittivat etnistä puhdistusta. Niiden 1941-43 suorittamien teloitusten kokonaisuhrimäärä nousi puoleentoista miljoonaan. Richard Breitman on löytänyt 1996 Yhdysvaltain kansallisarkistosta kopiot lähes 2000 Saksan järjestyspoliisin ja SS-johdon 1941-42 lähettämästä radioviestistä, jotka brittien tiedustelupalvelu oli kaapannut, avannut ja luovuttanut amerikkalaisille.

Official Secrets - What the Nazis Planned, What the British and Americans Knew -kirjassa osoitetaan lännen saaneen holokaustista huomattavasti yksityiskohtaisempaa ja varhaisempaa tietoa kuin siihen saakka oli luultu. Kysymys kuuluu: Miksi Liittoutuneet eivät edes ilmaherruutensa aikana pommittaneet kuolemantehtaita tai edes niiden rautatieyhteyksiä hartaista pyynnöistä huolimatta, vaikka ympäristön aseteollisuus tuhottiin täysin? Juuri sodan loppuvaiheessa "saippuatehtaat" kävivät kiivaimmin, eivätkä uhrit viipyneet laitoksissa kuin vuorokauden hengissä.

Yli 30 000 pahinta natsi-rikollista pakeni kv. Punaisen Ristin kulkuluvilla Kroatian kautta "rottareittiä", ml. Treblinkan komendantti Stangl, kuolemanenkeli Mengele, "Lyonin teurastaja" Barbie ja Puolan Gestapon johtaja Kutschmann. Balkanin 1990-luvun kansanmurhissa on revanssin maku. Taannoiset uhrit lähtivät kostamaan, koska oikeus ei "kylmän sodan" puhjettua toteutunutkaan, vaan Lännen tiedustelupalvelut värväsivät kovimpia natsimurhaajia omiin riveihinsä CIA:n Barbieta myöten. Ironista on, että NL:n KGP ja armeijan vakoilupalvelu GRU soluttautuivat tätä kautta Länteen. Rautaesirippu oli niin paksu, koska 99% lännen vakoojista osattiin siksi teloittaa.

Saksan sylkikuppiin saattoi sylkeä omatkin synnit, mutta moni liikemies hyötyi valloitussodista, joskin "veriraha" piti pestä. Saksan hyperinflaation aikaan nimenomaan ulkomainen raha nosti kansallissosialistit valtaan ja tässä erityisesti "puolueettoman" Ruotsin teräs- ja pankkiirisuvut investoivat. SA oli 350 000 miehen palkka-armeija eli 4 kertaa suurempi kuin Wehrmacht. Maailmansodan tragedia ei ollut yhden korpraalin maniat - vaan suuren yleisön välinpitämättömyys. Selkärankaisimpia johtajiamme oli arkkipiista, joka sanoi Mannerheimille suomenjuutalaisten luovuttamisesta, että "ei saa ronkkia Jumalan silmäterään".

Suomessakaan "sankareiksi julistetut käpykaartilaiset" eivät ole koko totuus. Isänisäni ampui sekä venäläisiä että saksalaisia, mutta 70-luvulla aikakauslehdissä julkaistuissa teloitettavien nimilistoissa hänenkin nimensä voiton jälkeen. Ryssävihaa kritisoinut pappani myös painotti venäjänkarjalaisten kalastajien varoittaneen suurhyökkäyksen alkamisesta kesällä -44. Pappani oli Kuismasen tavoin Lapin Sodassa hänkin ja etsi kansalaisluottamusta vapaaehtoisena Kilpisjärven "lasten ristiretkellä".

Suomalaisia oli käsivarren taisteluissa jäljellä enää 600 nuorta miestä, saksalaisia koko "voittamaton" vuoristoarmeija: 2 divisioonaa eli 20-30 tuhatta miestä. Stalin oli ensin määrännyt koko Suomen itärintaman kotiin - ja uhkasi silti miehityksellä ellei Lapissa taistella. Saksalaisten koko arsenaali oli keskitetty kapealle linjalle ja Josif ”Teräs” Stalin vaati valvontakomission suulla, että ruumiita täytyy tulla. Isoisäni sai tykkien suora-ammuntaa kestettyään kunnian olla toinen väkivaltaisen tiedustelun partiomiehistä, jotka hiihtivät kolmen valtakunnan rajapyykiltä komentopaikalle viestin, että Natsi-Saksa on ajettu pois maasta. Olen toimittanut hänen joukkueenjohtajansa ottamia valokuvia viimeisistä taisteluista osoitteeseen:http://www.helsinki.fi/~pjojala/Lapin_sota_valokuvia.htm

Pauli Ojala
Tiedustelutulenjohtaja reservissä
Helsinki


 

Drawings from the Finnish Nature and Culture

Maalauksia Suomen luonnosta ja kulttuurista

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.kp-art.fi/default.htm

 

Pelasta elämä - luovuta verta!

http://www.haaste.fi/

http://www.veripalvelu.fi/

Safe a Life Today - Donate Blood!