Tekijänoikeudet ja sisältövastuut:

Helsingin yliopiston verkkosivujen (World Wide Web) sisältö on tekijänoikeudellisesti suojattua © Helsingin yliopisto 2013. Kaikki oikeudet pidätetään.

Helsingin yliopiston verkkopalvelun vastaava päätoimittaja on verkkoviestintäpäällikkö Susanna Rautio ja verkkosivuja toimittaa verkkotoimitus. On kuitenkin huomioitava, että Helsingin yliopiston tiedekunnat, laitokset ja yksiköt vastaavat itse verkkosivujensa ja -julkaisujensa sisällöstä. Jos yksikön sivulla ei ole muuta määritelty, vastaa yksikön johtaja sivujen sisällöstä. Katso yksiköiden yhteystiedot Tiedekunnat, laitokset ja yksiköt -listasta.

Yksittäisiin Helsingin yliopiston verkkosivuihin tai -palveluihin saattaa liittyä käyttöärajaavia ehtoja, jotka on määritelty kyseisellä sivulla tai kyseisessä palvelussa. Henkilötietoja sisältävien rekisterien rekisteriselosteet löytyvät myös kunkin verkkopalvelun tai -sivun yhteydestä.

Helsingin yliopiston verkko-osoitteessa on myös yliopiston opiskelijoiden, henkilöstön tai näiden muodostamien yhteisöjen verkkosivuja. Näiden sivujen sisällöstä vastaa sivujen ylläpitäjäksi merkitty ja yliopiston verkkoon käyttöoikeudet omaava henkilö.

Jos yliopiston verkkopalvelun käyttäjä havaitsee Suomen lakia tai hyvää tapaa rikottavan Helsingin yliopiston verkkopalvelussa, pyydetään siitä viipymättä ilmoittamaan yliopiston verkkoviestintäpäällikölle. Katso yhteystiedot

Yhteystiedot
 • Osoite
  Helsingin yliopisto
  PL 33 (Yliopistonkatu 4)
  00014 Helsingin yliopisto

  Puhelin 
  02941 911 (vaihde)

  Sähköposti
  etunimi.sukunimi@helsinki.fi

  Laskutusosoite
  Verkkolaskuosoite: 003703134717
  Y-tunnus: 0313471-7
  VAT-numero: FI03134717
  Verkkolaskuoperaattori: OpusCapita Group Oy
  Välittäjän tunniste: 003710948874